REUNIÓ COMISSARIA GENERAL D’INFORMACIÓ 12-09-22 REUNIÓ DE COSTELLADA 2.0

REUNIÓ COMISSARIA GENERAL D’INFORMACIÓ 12-09-22 REUNIÓ DE COSTELLADA 2.0

Escrit el 14/09/2022
Juanjo R.S.

REUNIÓ COMISSARIA GENERAL D’INFORMACIÓ 12-09-22

REUNIÓ DE COSTELLADA 2.0

 

Dilluns, 12 de setembre de 2022 ens vam reunir les organitzacions sindicals amb els caps de la CGINF, on s’han tractat com a més importants, els següents punts inclosos a l’ordre del dia, punts aportats per la USPAC:

 

  • Canvi model de vehicles. Demanem canvi de vehicles entre unitats, i renovació del parc mòbil pendent de fa 8 anys, ja hem peticionat reiteradament aquesta necessitat. Està prevista la licitació pel primer semestre de l’any 2023 (uns 600 vehicles per a tot el territori).

 

  • Equipament de motorista. Tornem a reclamar equipament de motorista i casc, la resposta, la mateixa de sempre que s’ha de reclamar a la subcomissió de materials (la qual cosa ja fem sense cap solució!)

 

  • Armes curtes. Armes curtes compactes per a tota la CGINF, reclamació contínua per part dels companys, que faciliti la feina policial. Ens diuen que s’ha de reclamar a la subcomissió de materials i que s’està fent un estudi per a veure quina seria l’arma més adequada per a l’especialitat.

 

En data 2 de juny vam registrar escrit adreçat al Director General de la Policia demanant un canvi d’arma reglamentària a les unitats que realitzen servei no uniformat, la resposta és que NO està previst de moment la seva adquisició i que actualment només s’adquireixen per a efectius adscrits a unitats amb especialitat com el Grup Especial d’Intervenció, alguns efectius de la Unitat de Seguiments i Vigilàncies i... de la Divisió d’Afers Interns!!! (gran tasca operativa la d’aquesta unitat que requereix l’ús d’aquest tipus d’arma, perplexos ens quedem!!)

 

  • Aparells de comunicacions o equips de ràdio antics i manca d'equips de comunicació, els companys s'han de comprar el material per poder treballar amb seguretat. De nou ens traslladen a la subcomissió de materials que també passarà la pilota a qui correspongui... Cap solució!

 

  • Manca d’efectius. No tenen previst fer una ampliació de les places.

 

  • Pagament compensació roba paisà. Pendent de la signatura d’intervenció perquè es pugui ordenar el seu pagament.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 13 de setembre de 2022Reunió CGINF 12-09-2022 Reunió CGINF 12-09-2022