RESPOSTES CO BRIMO i ARRO 2023, DADES PLANTILLES

RESPOSTES CO BRIMO i ARRO 2023, DADES PLANTILLES

Escrit el 03/01/2023
Juanjo R.S.

LA SGRRHH APOSTA PER LA PROVISIONALITAT A LES ESPECIALITATS, EL CONTRARI DEL QUE PREDICA.

________________________________________________

 

El passat 15-11-2022, vam sol·licitar les dates i previsió pel concurs a publicar el 2023 (comunicat) i en data d’avui hem rebut resposta:

 

la convocatòria dels concursos oposició d'especialitats ARRO i BRIMO s'inclourà en el cronograma de processos selectius per a l'any 2023, amb un creixement aproximat de 35 i 58 efectius respectivament (a banda d'oferir els llocs que corresponen per la fase de concurs i que estan actualment ocupats)”

la publicació de l'esmentada convocatòria està prevista pel mes de març vinent,”

 

Responen a l’ocupació de places a ARRO i BRIMO, ens han contestat que actualment hi ha 209 efectius provisionals: 157 en comissió de serveis i 52 en adscripció provisional. El concurs de provisió serà de 93 efectius, totalment insuficient, ja que com a mínim hauria de donar cobertura a les 209 places ocupades de manera provisional a hores d’ara.

 

També cal que l’oferta de places sigui superior en previsió de l’accés a situacions per raó d’edat dels efectius que es troben a aquestes especialitats: el 43% de la plantilla té més de 45 anys, però amb una afectació operativa directa entre la resolució del concurs 2023 i el que seria el proper, al 2025, els efectius que superen els 53 anys són 89 efectius, per tant, l’impacte real de creixement de les plantilles serà +4 (93-89), del tot insuficient.

 

Amb aquests nombres reals, no es donarà cobertura a les necessitats de l’especialitat. Tampoc està previst un pla de carrera propi per l’especialitat, que més aviat és una URGÈNCIA/NECESSITAT, que un CAPRICI SINDICAL.

 

Per aquest motiu hem registrat un escrit a la mateixa Subdirecció General de Recursos Humans per sol·licitar:

 

  • Augment de places de l’imminent concurs

  • Grup de treball per l’estudi d’un pla de carrera professional de l’especialitat.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

3 de gener de 2023
4 - Concurs ARRO-BRIMO 2023 4 - Concurs ARRO-BRIMO 2023