SOL·LICITEM SUPRESSIÓ MÈRIT PGA CONCURSOS

SOL·LICITEM SUPRESSIÓ MÈRIT PGA CONCURSOS

Escrit el 31/03/2021
Juanjo R.S.

SOL·LICITEM LA SUPRESSIÓ DEL PGA

 

Davant la convocatòria d’un nou concurs general, durant aquest any 2021, per a les unitats de seguretat Ciutadana, USPAC torna a insistir en l’eliminació del mèrit lligat a la puntuació del PGA.

 

La nostra organització sempre ha estat en contra d’aquest sistema d’avaluació que gens aporta al nostre cos policial. Portem des de l’any 2011 registrant escrits al Departament d’Interior. I en la mateixa seu del Consell de Policia així ho hem exposat.

 

 No defallirem fins a la seva eliminació total.

 

 

Creiem que és un sistema d’avaluació arbitrari, gens objectiu, el qual genera desigualtats al no haver-hi criteris uniformes. A més, el seu còmput en concursos generals té el rebuig majoritari dels membres de l’escala bàsica i intermèdia.

 

En cap concurs de trasllats, d’altres cossos policials, existeix un mèrit similar al PGA.

 

En aquests concursos es decideixen places per centèsimes. És per això que,  aquest cas el PGA, no pot ser decisiu alhora d’apropar-se a casa.

Per tots aquests motius hem registrat, de nou, un escrit a la Subdirectora de Recursos Humans sol·licitant la supressió del PGA com a mèrit en els concursos de trasllats al CME.

 

PER QUAN UN CONCURS GENERAL JUST, SUBDIRECTORA? FACI-HO ABANS DE MARXAR!

 

 

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

 

31 de març de 202149-2021 ELIMINACIÓ DEL PGA 49-2021 ELIMINACIÓ DEL PGA