USPAC

MODIFICACIÓ SEGONA ACTIVITAT

GAIREBÉ UN ANY DESPRÉS, ENS CONVOQUEN PER MODIFICAR EL DECRET DE SEGONA ACTIVITAT AL CME. NOVES RETALLADES A LA VISTA

J Juanjo R.S.

Proposta d'acord regulació segona activitat 22-4-2008

Proposta d'acord entre el departament d'interior, relacions institucionals i participació i les organitzacions sindicals representatives dels membres del CME, sobre la regulació de la segona activitat i la integració laboral del personal amb invalideses permanents

J Juanjo R.S.

Instrucció 1-2020, jornada treball suport i TBS

Instrucció 1/2020, de 19 de març, sobre la jornada de treball de les persones funcionàries del CME de l’escala de suport i d’aquelles en llocs de suport tècnic a la funció policial. Instrucció 1/2020, de 19 de març, sobre la jornada de treball de les persones funcionàries del CME de l’escala de suport i d’aquelles en llocs de suport tècnic a la funció policial (ARIACT. Data modificació: 20/03/2020)

J Juanjo R.S.

Instrucció 3-2017, segona activitat

Instrucció 3/2017, de 13 de febrer, sobre el procediment de declaració en la situació administrativa especial de segona activitat en el cos de Mossos d'Esquadra . (SSPP. Data modificació: 14/02/2017)

J Juanjo R.S.

COMUNICAT REUNIÓ COMISSIÓ DE SEGONA ACTIVITAT 28-07-20

En el dia d’avui s’ha celebrat de forma extraordinària la COPSA i que tenia com a únic punt de l’ordre del dia derogació del Decret 246/2008 de Segona Activitat. Tot i convocar-se com a requisit previ per tirar endavant el nou Decret, finalment hem aconseguit paralitzar la modificació pretesa, ens faran arribar una nova proposta i es calanderitzarà noves reunions. USPAC va ser l’únic sindicat que el 26 de gener de 2020 va fer una proposta al període de participació pública, éssent la que va aconseguir més suports.

S Sindicat USPAC

PROPOSTA MODIFICACIÓ REGLAMENT SEGONA ACTIVITAT

Avui s’ha reunit la Comissió Permanent de Segona Activitat creada al 2008 i promoguda per USPAC al 2016, on 20 minuts abans ens han fet arribar la proposta del Decret de Segona Activitat: 1.

S Sindicat USPAC

REUNIÓ COPSA 06-07-2020

Després de varis intents per part d’USPAC per tal de realitzar la Comissió Permanent de Segona Activitat, tal com marca el calendari que s’havia de haver fet al maig, avui, per fi hem reprès les sessions de la Copsa, de manera telemàtica, tal com han fent les diferents comissions i comitès, menys aquesta. Els punts més importants són:

S Sindicat USPAC

OPOSICIÓ A LA REFORMA DEL DECRET DE SEGONA ACTIVITAT

Per part del Govern de la Generalitat es va obrir un període de Consulta pública prèvia per modificar el reglament de segona activitat (Decret 246/2008) que finalitzava el 16 de gener de 2020. Totes les propostes públiques presentades que seran tingudes en compte en la fase de retorn que finalitza el 17 de febrer de 2020.

S Sindicat USPAC