Demanem reinici negociacions al CME

Demanem reinici negociacions al CME

Escrit el 29/08/2023
USPAC


PETICIONEM EL REINICI DE LES NEGOCIACIONS AL CME

Avui, dimarts 29 d’agost de 2023, hem registrat una carta a la Secretària General del Departament d’Interior peticionant el reinici de les negociacions per al cos de Mossos d’Esquadra.

Com bé tots coneixeu, el passat 31 de juliol, la majoria de sindicats que formen part del Consell de la Policia, vam signar un primer acord parcial, per tal de poder accelerar la implementació d’una sèrie de mesures de conciliació familiar i econòmiques que afavoreixen a tot el col·lectiu.

A l’últim dels acords signats van passar fins a quatre mesos per a la seva posada en marxa, així que us mantindrem informats de quan hi ha la previsió perquè puguem començar a gaudir de les millores d’aquest primer acord parcial.

Tal com consta a aquest primer acord signat, encara hi ha temes pendents. Aquests temes no es van tractar perquè l’agost és un mes de vacances per a l’administració i ens vam emplaçar al mes de setembre per continuar les negociacions.

La complexitat dels temes que queden pendents farà de ben segur necessari més reunions de les que es van celebrar per arribar a la signatura de la primera part, per això peticionem el seu inici com més aviat millor.

Us recordem els temes que tenim a sobre la taula: horaris, reducció de jornada, pla de carrera o el complement d’operativitat, com a més importants.

Quan tinguem notícies de la convocatòria de la primera reunió us ho farem saber, tal com hem fet fins ara. Continuarem sent transparents i explicant en els nostres comunicats tot el que va passant, perquè no us continuïn enganyant amb rumors falsos fruit de les “pataletes” dels de sempre.

                                                  LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!           

                                                                                                   Catalunya, 29-08-23


Reinici de les negociacions al CME Reinici de les negociacions al CME