ENTRADA EN VIGOR ACORD JULIOL 2023

ENTRADA EN VIGOR ACORD JULIOL 2023

Escrit el 04/10/2023
Juanjo R.S.

EL PRIMER ACORD PARCIAL SIGNAT AL JULIOL ÉS APROVAT PEL GOVERN I ENTRA EN VIGOR.

 

hir a última hora de la tarda ens van comunicar que el Govern havia ratificat l’acord entre el Departament d’Interior i les organitzacions majoritàries representatives al CME.

Tal com us havíem avançat l’últim pas per a l’entrada en vigor de l’acord era l’aprovació del mateix per part del Govern i així ha estat. (Nota de premsa )

 

 

 

La Subdirecció General de Recursos Humans ha contactat amb totes les organitzacions sindicals representatives al CME i ha informat que durant el dia d’avui es publicarà una nota a la intranet per comunicar com serà l’entrada en vigor de l’acord.

Aquesta nota informativa sobre l’acord explicarà com demanar els nous permisos i com es gestionarà la part econòmica, ja que tot i faltar l’actualització d’algun programa informàtic, s’anirà computant totes les noves retribucions i es pagaran amb efectes retroactius.

 

De tota manera, us anirem informant de les publicacions relacionades amb les peticions dels nous permisos i els cobraments dels nous complements. A través dels nostres delegats podreu canalitzar aquells dubtes que tingueu.

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya 27/09/2023Entrada en vigor acord 2023 Entrada en vigor acord 2023