PANEROLES ALS VESTIDORS DE L’EDIFICI D DEL ISPC

PANEROLES ALS VESTIDORS DE L’EDIFICI D DEL ISPC

Escrit el 11/05/2022
Juanjo R.S.

PANEROLES ALS VESTIDORS DE L’EDIFICI D DEL ISPC

 

Avui, dimarts 10 de maig de 2022, el delegat de la RPMN, RPMS i Riscos Laborals d’USPAC, s’han desplaçat fins a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya per tal de fer visita als aspirants i que s’han trobat???? PANEROLES per tot el vestuari corrent com si fos casa seva!!!

Immediatament, des de la USPAC ens hem posat en contacte amb el Departament d’Administració, per tal de demanar posar remei a aquesta fastigosa situació.

 

Ens informen que demà dimecres 11 de maig han de personar-se l’empresa de plagues per tal de solucionar la incidència. Esperem que sigui així, ja que fa més d’una setmana que s’està convivint amb aquestes paneroles, de no ser així prendrem d’altres mesures més contundents.

 

 

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat i la salut de tots els seus treballadors i ja estem cansats de ser tractats com a funcionaris de tercera.

 

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat i ho traslladarem on pertoqui de manera immediata.

 

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

 

 

 

Mollet, 10 de maig de 2022Paneroles ISPC Paneroles ISPC