REUNIÓ SUBCOMISSIÓ INFRAESTRUCTURES 8-9-22

REUNIÓ SUBCOMISSIÓ INFRAESTRUCTURES 8-9-22

Escrit el 10/09/2022
Juanjo R.S.

REUNIÓ SUBCOMISSIÓ INFRAESTRUCTURES 08-09-22

 

 

El passat 8 de setembre de 2022, es va reunir la Subcomissió d’Infraestructures, per tractar dels temes relacionats amb els edificis del CME. Us informen dels punts més rellevants de la reunió:

 

Climatització. Hospitalet de Llobregat: Es troba adjudicada, però una de les empreses a posat un recurs i es troba paralitzat, quan el Tribunal contesti es farà l’execució, esperen que per l’any vinent.

 

Concurs anticipat de 9 refredadores. 3 que esperen que arribin amb urgència: Per Vilafranca del Penedès, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Premia, Sant Celoni, Pineda, Solsona i edifici Antic d’Iradier. Les urgents son Vilafranca, Sant Boi i Viladecans.

 

Una vergonya que no sigui una prioritat l’edifici de les Corts i altres, on cada any treballen a més de 30ºC, però sí que ho sigui l’edifici Iradier, on treballa Prefectura i la Fundació Mossos!! Felicitats!!

 

Ascensors. Es renovaran a les comissaries on l’ascensor és antic.

 

Noves Comissaries. Torredembarra. Comencen ja a construir la nova comissaria. La Jonquera: Està previst que la seva entrega sigui a l’agost del 2023. Àrea Trànsit de Girona: Per l’any vinent es preveu la urbanització exterior i arreglar el perímetre.

 

Filtracions d’aigua a l’ABP Olot: S’han arreglat totes les finestres i es mirarà de fer alguna cosa més per tal d’evitar que l’aigua pugui arribar a aquestes. USPAC ha insistit que no es filtració només per les finestres, ens informen que no tenen coneixement que hi hagi filtracions per un altre lloc. USPAC ha fet arribat al departament d’infraestructures vídeos de la incidència, perquè ho tornin a comprovar.

 

Pudor i rates a l’ABP de VIC: USPAC denuncia les pudors eren conseqüència d’un problema amb unes obres a prop de les dependències, però que no té res a veure amb interior, ens informen que ja ha sigut arreglat. Amb referència amb les rates, tenen coneixement i sembla que s’han fet totes les gestions amb l’empresa especialitzada i s’han tapat tots els forats per on podien entrar. Ens informaran de tot el que s’ha fet perquè tinguem coneixement.

 

Porta d’accés de personal, vestuaris i finestres de l’ARRO de la CD Salou: On està previst fer la porta d’accés de personal, es posarà temporalment uns mòduls per reparar el problema de temperatures dels vestuaris, per tant es farà més endavant. Primer faran el vestuari femení i posteriorment el masculí en dues vegades. El referent amb les finestres de l’ARRO, anirà personal d’infraestructures a parlar amb els afectats.

 


 


 


 

Transit Sabadell traslladats a Cerdanyola: USPAC denuncia la manca d’espai i aviat es farà el tancament de la part de davant, el problema és la part de darrere, donat que estan estudiant amb l’ajuntament on es troben els límits de la parcel·la de cadascú, estan treballant per arreglar-lo el més aviat possible.


 

Vestuaris ABP Lleida: USPAC denuncia la manca d’espai. Són conscients del tema, però deixen clar que la solució no serà ràpida. El 2023 esperen tenir una solució. Estudiaran ampliar l’edifici o fer-ne un annex al pàrquing.


 

ABP Sant Feliu de Llobregat. USPAC denuncia les filtracions. La qüestió és la tela asfàltica de la coberta que s’ha trencat, tenien coneixement dels fets i ja s’anava a reparar, però han arribat les pluges abans que la reparació. S’està esperant que s’assequi la coberta per començar a reparar. La reparació és imminent.


 

Portes de garjoles de l’ABP Girona: A denúncia de la USPAC, ens responen que sembla que el problema no és la porta sinó l’alçada del sostre. Estan estudiant el tema.


 

Caiguda de la tanca perimetral de l’ABP Igualada: A denúnica de la USPAC, responen que la tanca perimetral, disposava d’un bruc, pel que sembla no autoritzat, donat que en cas de vent la tanca no estava preparada per resistir l’efecte vela. S’ha fet el peritatge i treballaran per reparar-la el més aviat possible.


 

Dipòsit de substàncies estupefaents: S’han fet diverses modificacions en els protocols, no hi ha data de posada en funcionament, s’ha creat un grup de treball a prefectura. Per a més informació contactar via e-mail riscoslaborals@uspac.cat.

 

Manca de climatització al nou edifici d’AENA: Ens informen que si que hi ha climatització.

 

Climatització ABP les Corts: USPAC ha denunciat aquest tema diverses vegades. s’ha fet un pressupost anticipat amb els pressupostos del 2023, està tot enllestit per començar a fer reparacions al gener. Una vegada canviada la refredadora que ja no funciona, canviaran la que funciona malament.

 

Sistema de càmeres de RMPS, Camps de Tarragona i Terres de l’Ebre: Ja hi ha una proposta d’adjudicació que si tot va bé, l’adjudicació es farà al Consell del dia 21.

 

Per qualsevol incidència relacionada amb infraestructures, no dubteu en contactar amb el vostre delegat de la USPAC o podeu enviar un mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

 

9 de setembre de 2022COMUNICAT REUNIÓ INFRAESTRUCTURES 08-09-22 COMUNICAT REUNIÓ INFRAESTRUCTURES 08-09-22