112 REUS: INSPECCIÓ DE TREBALL ENS DÓNA LA RAÓ

112 REUS: INSPECCIÓ DE TREBALL ENS DÓNA LA RAÓ

Escrit el 29/09/2022
Juanjo R.S.

INSPECCIÓ DE TREBALL INSTA AL DEPARTAMENT D’INTERIOR A CORREGIR LES IRREGULARITATS DE LA SALA 112 DE REUS, PRÈVIA DENÚNCIA USPAC

 

El passat 22 de juny de 2022 la USPAC va presentar denúncia a Inspecció de Treball, per les irregularitats que presentaven les instal·lacions de la Sala 112 de Reus i les condicions de treball dels treballadors.

 

L’última avaluació de Riscos Laborals es va realitzar el 2015 i està desfasada totalment a les condicions actuals de treball. El Departament d’Interior i la Subdirecció General de Prevenció de Riscos Laborals no es preocupen ni garanteixen les condicions laborals i salut dels seus treballadors.

 

Finalment, el 12 de juliol, es va realitzar la inspecció de treball, prèvia denúncia de la USPAC i aquesta ha conclòs que s’incompleix la normativa, i formula un requeriment a la Direcció General de la Policia pel que fa a:

  • Il·luminació

  • Condicions ambientals

  • Actualització de l’avaluació de Riscos Laborals

  • Avaluació de Riscos Psicosocials

Farem un seguiment estricte perquè es doni compliment al requeriment, per tal que d’una vegada per totes, es garanteixi la seguretat i salut laboral dels nostres.

 

Un cop més, i prèvia denúncia a Inspecció de Treball, ens donen la raó!!

 

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat de tots els seus treballadors i ja estem cansats de ser tractats com a funcionaris de tercera.

 

 

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

 

Reus, 29 de setembre de 2022234-22 Inspecció de Treball ens torna a dóna la raó 234-22 Inspecció de Treball ens torna a dóna la raó