DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL L’EMMAGATZEMATGE DE MARIHUANA A SOLSONA I A BERGA

DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL L’EMMAGATZEMATGE DE MARIHUANA A SOLSONA I A BERGA

Escrit el 21/10/2022
Despatx Uspac

El delegat de la Regió Policial Central, va rebre queixes de diversos companys/es per l’acumulació de marihuana a les dependències a causa dels últims desmantellaments de plantacions de marihuana, a les comissaries de Solsona i Berga i es va desplaçar a comprovar-ho in situ.

Aquestes comissaries (igual que a la majoria del territori), no disposen d’espais adients  per emmagatzemar les plantacions i s’acumulen centenars de plantes als pàrquings i altres espais “habilitats”, dins de capses de cartó o bosses de plàstic, provocant males olors que ocasionen malestar als agents, als ciutadans que s’adrecen a dependències policials.

 
La situació es repeteix a tot el territori setmana a setmana sense una solució definitiva, tot i la multitud de queixes i registres que USPAC ha adreçat als responsables del Departament.

Recordem que el desconfort derivat de la mala qualitat de l’aire interior, a conseqüència del mal emmagatzematge genera una forta olor, que tot i no ser tòxica, pot arribar a provocar molèsties respiratòries, malestar i marejos.

I l’altra conseqüència d’aquesta mala gestió és l’aparició d’insectes i fongs derivats de la degradació de la marihuana en els llocs “habilitats”.

Per tot això, hem denunciat a Inspecció de treball la situació de les comissaries de Solsona i Berga per tal obliguin a l’Administració a prendre mesures urgents.

Si a les vostres comissaries teniu situacions similars, no dubteu a contactar amb el vostre delegat de referència, i USPAC denunciarà els fets.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Solsona, a 21 d’octubre de 2022


Comunicat marihuana Berga i Solsona Comunicat marihuana Berga i Solsona