Fums a les furgonetes BRIMO

Fums a les furgonetes BRIMO

Escrit el 30/03/2023
USPAC


Mesures de fums a les furgonetes de la BRIMO

Des de fa algun temps, alguns companys d'ARRO i BRIMO manifesten que es comencen a trobar malament durant el seu torn de treball. Es relaciona amb la pudor de fums de combustió a l'interior de les furgonetes.
Després de traslladar-ho a diverses reunions, ahir un dels Tècnics de Prevenció de Riscos del Departament d’Interior, amb la nostra presència, ha fet mesures a l'interior de la furgoneta.

La pràctica efectuada ha estat: amb el detector a l'interior de la furgoneta, aquesta tancada i el motor en marxa durant 1 hora, després s'ha posat en marxa l'extractor i s'ha tingut 30 minuts més i finalment s'ha connectat la calefacció estacionària i s'ha tingut 15 minuts més.
A l’espera de l'informe final, sembla que tots els resultats han estat correctes.
Hem insistit, tot i això, que encara que la problemàtica potser no és defecte del motor de la furgoneta, alguna problemàtica/incidència hi ha i s'ha de trobar i posar-hi solució.

Us recordem que per fer-nos arribar les vostres consultes i davant qualsevol incidència i/o queixa no dubteu en consultar al vostre delegat/da o enviar-nos un correu a riscoslaborals@uspac.cat i ho traslladarem on pertoqui de manera immediata.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

 

Barcelona, 30 de març de 2023


59. Fums furgones BRIMO 59. Fums furgones BRIMO