Denunciem a IT l'indoor de Vilafranca

Denunciem a IT l'indoor de Vilafranca

Escrit el 30/03/2023
USPAC


DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL L’INDOOR DE VILAFRANCA

Des de fa molt de temps, denunciem reiteradament que les comissaries no són plantacions INDOOR, encara que algunes ho semblen. Tenim un magatzem pendent d’obrir, i que cada cop és va retardant, pitjor que les obres de la Sagrada Família.

Les excuses no ens valen, i cal garantir les condicions de treball de companys i companyes, que en molts llocs han de treballar envoltats de marihuana, amb l’olor que això genera i amb afectació directament a la salut.

Avui mateix, la USPAC torna a denunciar a Inspecció de Treball, l’estat lamentable de l’ABP de Vilafranca del Penedès.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat i des de la USPAC farem tot el que calgui per garantir que es compleix la normativa de seguretat i salut laboral a les dependències del CME, i de no ser així ho denunciarem on pertoqui. No podem permetre la contínua apatia, desídia i imprudència d’aquest Departament d’Interior, més enfocat ara a interessos partidistes que a mirar pel bé de tots nosaltres.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el/la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat, per donar-li el tràmit oportú

 USPAC, L'ESCUT DELS MOSS@S

30 de març de 2023           


60. Denunciem a IT lindoor de Vilafranca 60. Denunciem a IT lindoor de Vilafranca