Denunciem a Inspecció de Treball l'emmagatzematge de marihuana a Reus

Denunciem a Inspecció de Treball l'emmagatzematge de marihuana a Reus

Escrit el 24/04/2023
USPAC


DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL L’EMMAGATZEMATGE DE MARIHUANA A REUS

No són pocs els anys que denunciem que les comissaries no són MAGATZEMS DE SUBSTÀNCIES, encara que ho semblen. Tenim un magatzem central pendent d’obrir i a l’espera que es posi en funcionament per tot el territori de Catalunya aviat, però les obres i els tràmits semblen més llargs que els de la Sagrada Família. Avui dia, són moltes les comissaries on s’emmagatzemen substàncies a llocs no habilitats i incomplint normativa de riscos laborals i on els companys i companyes que allí treballen han de patir les olors i condicions laborals indignes per una nefasta gestió de l’Administració. Aquesta mateixa setmana passada ha estat a l’ABP de Reus, i és per aquest motiu que divendres vam denunciar a Inspecció de Treball la situació. (Adjuntem imatges del pàrquing interior)

 

Us mantindrem informats de qualsevol novetat i des de la USPAC insistim en que garantir treballar en condicions laborals dignes, no només hauria de ser un dret que tenim sinó una obligació per part del Departament d’Interior!!

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

                                                                                                                        Barcelona, 24 d’abril de 2023


73. IT Emmagatzematge marihuana Reus 73. IT Emmagatzematge marihuana Reus