DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL L'EMMAGATZEMATGE DE MARIHUANA A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL L'EMMAGATZEMATGE DE MARIHUANA A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Escrit el 21/10/2022
Despatx Uspac

El delegat de la Regió Policial Metropolitana Sud, la setmana passada a la comissaria de Vilafranca del Penedès va rebre queixes de diversos companys/es per l’acumulació de marihuana a les dependències a causa dels últims desmantellaments de plantacions de marihuana.


Aquestes comissaries (igual que a la majoria del territori), no disposen d’espais adients  per emmagatzemar les plantacions i s’acumulen centenars de plantes als pàrquings i altres espais “habilitats”, dins de capses de cartó o bosses de plàstic, provocant males olors que ocasionen malestar als agents, als ciutadans que s’adrecen a dependències policials, A tot això en aquest cas l’hi sumem una plaga de mosquits.

La situació es repeteix a tot el territori setmana a setmana sense una solució definitiva, tot i la multitud de queixes i registres que USPAC ha adreçat als responsables del Departament.

A la darrera reunió regional de la Metrosud ens han informat que a partir d’ara serà un Inspector en segona activitat l’encarregat de la gestió d’aquests residus i l’interlocutor amb els jutjats per tal d’agilitzar tant la seva retirada com la seva destrucció.

Tot i això, hem denunciat a Inspecció de treball la situació de la comissaria de Vilafranca del Penedès per tal obliguin a l’Administració a prendre mesures urgents.

Si a les vostres comissaries teniu situacions similars, no dubteu a contactar amb el vostre delegat de referència, i USPAC denunciarà els fets.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Vilafranca del Penedès, a 21 d’octubre de 2022
Comunicat marihuana Vilafranca Comunicat marihuana Vilafranca