REUNIÓ COPSA 3 DE NOVEMBRE DE 2020

REUNIÓ COPSA 3 DE NOVEMBRE DE 2020

Escrit el 03/11/2020
USPAC


Ahir, 3 de novembre de 2020, va tenir lloc la COPSA, us fem arribar un resum dels punts més importants que es van tractar:

 

Informació de la situació actual dels treballadors:

 

- Funcionaris en segona activitat: 412, dels quals 219 són per edat i 193 per causes mèdiques.

 

-Llocs de tècnic de suport no policial: 232.

 

En tràmit de segona activitat hi ha 65 expedients, dels quals 37 són per edat i 28 per causa mèdica i 32 expedients de llocs de suport tècnic policial.

 

Circuit incorporació de Tècnics de Suport No Policial:

 

-L’administració manifesta que fins ara un cop la persona presentava la sol·licitud, es buscava una destinació, i a posteriori es realitzava una entrevista per acabar d’ajustar les seves funcions.

Ara, l’Administració manifesta que això no és del tot correcte, i el que volen fer  és avançar aquesta “entrevista d’encaix professional” per poder tenir en compte totes les circumstàncies del cas.

Consideren que aquest canvi farà una comunicació més fàcil entre la destinació i la persona, i eviten així la possible figura d’un interlocutor pels tècnics de suport no policial.

 

Reconeixen un retard en les tramitacions dels expedients de segona activitat:

 

Estan revertint la situació i han reincorporat un nou treballador per aquest motiu.

 

Catàleg de llocs de treball i funcions de segona activitat:

 

Des de  Prefectura informen que ja no ve d’unes setmanes més a esperar a tenir-lo.

Senyors, només fa mesos que estem esperant.... A més a més, la Subdirectora General de Recursos Humans va aprofitar per dir que, com  el Decret està en procés de modificació i “ha de seguir el seu curs, doncs el més adient és esperar a tenir el catàleg de funcions amb la nova normativa”.

 

Procediment per sol·licitar canvi de destinació els IPT:

 

Han de realitzar una sol·licitud a la Subdirecció de Recursos Humans explicant el perquè i  on volen anar. Igualment, realitzaran una entrevista, i donaran prioritat als companys que estan a l´espera que se´ls assigni un lloc de treball.

 

USPAC demana explícitament el retorn de la consulta pública prèvia del nou Decret de Segona Activitat i després de molt insistir, finalment la Presidenta de la COPSA ens manifesta que hi haurà retorn, un retorn que portem esperant des del 17 de febrer de 2020… però vostè segueixi al seu ritme…  Nosaltres seguirem defensant els interessos de tots els mossos i les mosses a la COPSA i on faci falta!

 

USPAC, L´ESCUT DELS MOSS@S!!!


147-COPSA 3-11-2020 147-COPSA 3-11-2020