REUNIÓ COPSA 10-6-2022

REUNIÓ COPSA 10-6-2022

Escrit el 13/06/2022
Juanjo R.S.

REUNIÓ COPSA 10 DE JUNY 2022

 

Després de citar a tots els membres de manera presencial a les Corts, la Subdirectora General de Recursos Humans va donar per finalitzada la reunió, sense tractar els punts de l’ordre del dia, per problemes d’agenda. Una nova falta de respecte a tots els companys i companyes en situació de segona activitat i incapacitats i no respectant el calendari previst.

 

El passat divendres dia 10 de juny es va reunir la Comissió Permanent de Segona Activitat del Cos de Mossos d’Esquadra.

 

 

Us fem un resum de les dades estadístiques que ens van aportar, com a cortina de fum, per no tractar els temes veritablement importants i les problemàtiques que preocupen als companys en aquesta situació:

 

  • Segona Activitat: Actualment, hi ha 470 treballadors en Segona Activitat. Del total, 222 són per causes mèdiques i 248 per edat. En tramitació hi ha 50 expedients, 28 dels quals són per causa mèdica.

 

  • Tècnics de Suport no Policial: Actualment, hi ha 357 Tècnics de Suport No Policial treballant a tota Catalunya. Ara mateix hi ha 17 expedients en tramitació. Resten 26 places per cobrir entre Barcelona i Sabadell (Egara). Us recordem que als Companys que tenen una Incapacitat Permanent Total, només se’ls ofereix plaça de TSNP en aquestes dues destinacions per decisió unilateral de la Subdirecció General de recursos Humans.

 

USPAC exigeix que se celebri de manera immediata la COPSA perquè es puguin tractar tots els temes de l’ordre del dia proposats, i deixin d’enredar amb excuses barates i desviaments a carrerons sense sortida.

 

 

Us adjuntem també la piràmide d’edat al nostre cos policial, que ens van traslladar.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 13 de juny de 2022

 

 

PIRÀMIDE D’EDAT AL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA 2022COPSA 10 JUNY COPSA 10 JUNY