REUNIÓ COPSA 30-9-2022

REUNIÓ COPSA 30-9-2022

Escrit el 04/10/2022
Juanjo R.S.

REUNIÓ COPSA 30-09-2022

 

 

Divendres, 30 de setembre, es va reunir telemàticament el Comitè Permanent per a la Segona Activitat. En ell ens van presentar les següents dades:

 

  • Places de TSNP. Ara mateix queden unes 28 places vacants de TSNP. En tràmit de modificació de la RLT hi ha 6 i resten 22 més en assignació. Recordar que només ofereixen places a Sabadell i Barcelona. Hi ha algun cas concret on se substitueixen les baixes de llarga durada d’alguns TSNP per nous Tècnics que estan en tramitació.

 

  • Segona activitat. Per estadística, hi ha 620 persones que estan en edat de sol·licitar el passi a segona activitat, i no ho han demanat. Entenem que, com en alguns destins, aquestes places no tenen massa variació amb la tasca que realitzen actualment, els companys prefereixen continuar en activitat normal.

 

  • Complement de productivitat (bufanda). Els companys que estan en segona activitat i els TSNP tenen dret a cobrar aquest complement.

 

  • Catàleg de places de segona activitat. Des de l’Àrea Tècnica es continua treballant en el catàleg per tal d’assolir l’objectiu de 3600 places d’aquí a 7 anys.

 

  • Vigilància de la salut. No es presenta a la reunió cap representant d’aquesta unitat, donat que l’única persona que hi havia, ha dimitit. Recordem que en aquest servei hi hauria d’haver 5 facultatius mèdics. Això comportarà retards en les valoracions de passi a segona activitat per raons mèdiques, entre d’altres.

 

L’Administració convocarà una COPSA extraordinària abans de final d’aquest any per tal de dur a terme un monogràfic sobre concepte d’operativitat i no operativitat, terme molt important per tal d’aplicar les funcions de segona activitat, i que no està gens clar a hores d’ara.

 

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

 

 

Barcelona, 04 d’octubre de 2022COPSA 30-09-2022 COPSA 30-09-2022