COPSA: continua endavant la modificació del Decret, tot i l’oposició dels sindicats majoritaris

COPSA: continua endavant la modificació del Decret, tot i l’oposició dels sindicats majoritaris

Escrit el 13/02/2023
USPAC


Avui s’ha celebrat la COPSA per tornar a tractar la reforma del decret de segona activitat que ja s’havia tractat al Consell de la Policia extraordinari celebrat la setmana passada i que podeu llegir al següent enllaç: (https://uspac.cat/accio-sindical/elena-forca-que-els-mossos-amb-discapacitat-abandonin-el-cos-traient-los-hi-la-pensio/)


 

Tot i que al Consell de la Policia els sindicats del grup FEPOLSICME (sindicat de comandaments) i AFITCME (sindicat de facultatius) van ser els únics que estaven a favor d’exterminar als tècnics de suport no policial, avui el CAT i el SPC també han manifestat estar d’acord amb la reforma d’aquesta part del decret... En fi...

USPAC ha deixat clara novament la seva postura, i li ha explicat al Director General de la Policia, que ha assistit per tractar el tema de primera mà, que aquesta modificació és una retallada de drets de les mai vistes i, aquesta vegada, contra els treballadors més vulnerables, aquells que han patit un accident amb lesions greus i tenen declarada una incapacitat.

 

Ara un mosso serà víctima d’un atemptat terrorista o li tallaran dos dits, com ja ha passat, i la seva situació serà directament la de segona activitat amb una “palmadeta” a l’esquena, sense cap protecció legal i sense cap mena d’indemnització ni reconeixement.

Com sempre, l’administració només deixa oberta la negociació dels Jutjats, on emprendrem les accions jurídiques necessàries perquè aquest Decret no sigui d’aplicació.


 

Ens emplacen a correcuita d’aquí a un mes per tractar el decàleg de funcions que podran realitzar els mossos i les mosses en segona activitat, suposem que per acabar de lligar-ho tot i que no se’ls escapi res per acabar de fer fora a tots els companys i companyes amb discapacitat del CME.

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

13 de febrer de 2023


30 - COPSA extraordinària 30 - COPSA extraordinària