USPAC Vs DGP: INDEMNITZACIONS PER ATEMPTAT

USPAC Vs DGP: INDEMNITZACIONS PER ATEMPTAT

Escrit el 14/07/2021
Juanjo R.S.

EL DEPARTAMENT D’INTERIOR TORNA A ENGANYAR ALS MOSSOS QUE DEFENSA

 

 

Aquest cop ha estat davant el Jutjat Penal núm. 2 de Manresa on la Generalitat ha deixat de reclamar les indemnitzacions que corresponia a dos mossos a un judici que va tenir lloc el dia 8 de juliol de 2021.

 

Arrel de la Sentència del Tribunal Suprem núm. 956/2020  guanyada pels serveis jurídics d’USPAC, l’administració ha de satisfer les indemnitzacions patides en acte de servei. Això suposa que els advocats de la Generalitat tinguin un conflicte d’interessos per no lluitar per més indemnització.

 

USPAC ha tornat a aconseguir pels dos afiliats una indemnització un 65% superior a la demanada per la Generalitat pels altres dos companys:

El responsable d’aquesta perfídia té nom i cognoms: Francesc X. Claverol, advocat en cap del Departament, impulsor de la retirada d’acusacions per atemptat, oposat frontalment a indemnitzar als agents i, entre d’altres, exigeix que s’executin totes les sancions de la DAI abans de Sentència ferma. L’enemic el tenim a casa i esperem que el Conseller Elena sigui valent.

USPAC, sempre, 24h 365 dies

14 de juliol de 2021COMUNICAT ATEMPTATS AGENTS DE LAUTORITAT - MANRES COMUNICAT ATEMPTATS AGENTS DE LAUTORITAT - MANRES