LAMENTABLE ESTAT DEL PARC MOBIL DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

LAMENTABLE ESTAT DEL PARC MOBIL DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

Escrit el 08/09/2021
Juanjo R.S.

LAMENTABLE ESTAT DEL PARC MOBIL DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

 

Tornem a denunciar una vegada més,  l’estat vergonyós i lamentable en quals es troben els vehicles del CME. Aquest cop de nou a la Comissaria d'Hospitalet de Llobregat, on després d’infinites gestions amb tots els responsables ( reunions regionals, els serveis d’administració, etc ...) la situació, dia rere dia, només  fa que empitjorar.

Aquesta comissaria que dóna servei a més de 270.000 ciutadans residents, veu com el seu parc mòbil es troba cada dia que passa en una situació més critica i precària.

Només han arribat 2 vehicles nous del necessari i urgent “pla renove”, és a dir encara hi ha més del 90% de vehicles “vells” amb centenars de milers de kilòmetres i ,innumerables hores de funcionament i conducció metropolitana en condicions lamentables.

Aquest és el resultat de la gestió d´un parc mòbil precari més propi d´una policia tercermundista per part de l’Administració.

Hem denunciat novament a Inspecció de treball que l’estat d’aquests vehicles posa en perill la seguretat i la integritat física de   tots els agents.

Tornem a insistir: «Després de cinc anys, vehicles en funcionament les 24 hores del dia, 365 dies a l'any, ja no són segurs».

 

EXIGIM SOLUCIONS URGENTS JA!!

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

 

Hospitalet de Llobregat, 8 de setembre de 20212021 LAMENTABLE VEHICLES HOSPITALET 2021 LAMENTABLE VEHICLES HOSPITALET