AVALUACIONS DE RISCOS LABORALS A LES COMISSARIES DE VALLS I EL VENDRELL

AVALUACIONS DE RISCOS LABORALS A LES COMISSARIES DE VALLS I EL VENDRELL

Escrit el 28/10/2021
Juanjo R.S.

 

AVALUACIONS DE RISCOS LABORALS A LES COMISSARIES DE VALLS I EL VENDRELL

__________________________________________

Els dies 25 i 26 d’octubre de 2021 s’han realitzat avaluacions de Riscos Laborals a les ABP de Valls i El Vendrell respectivament.

Des d’USPAC s’ha acompanyat ambdues avaluacions i restem a l’espera de l’informe del Tècnic de Riscos laborals de l’administració per tal que s’apliquin les millores correctores de les deficiències que s’han trobat a les dependències.

A les dues avaluacions de Valls i El Vendrell hem volgut fer constar el mal estat de moltes cadires que no tenen l’ergonomia adequada per a treballar. Alguns llocs de treball estan utilitzant cadires fixes. Des de l’administració ens han manifestat que estan demanades algunes cadires de fa mesos però que no han arribat.

Per altra banda, hi ha la problemàtica de varies zones o locutoris on la il·luminació és deficient i fa falta una renovació i/o reposició de les llums.

En relació a l’emmagatzematge de la marihuana a Valls, desprès de la denúncia d’USPAC a Treball i la corresponent inspecció, hem pogut observar que ja no hi ha acumulació de marihuana dins les dependències de Valls.

Qualsevol incidència al respecte, no dubteu en enviar correu al salutlaboral@uspac.cat i farem les gestions necessàries per trobar solucions i elevar on pertoqui.

 

USPAC, L’ESCUT DELS M@SSOS

 

28, d’octubre de 2021254-2021 AR Valls i Vendrell 254-2021 AR Valls i Vendrell