FUNDES D’ARMA I CARREGADOR BERETTA: NOU NYAP AL CME

FUNDES D’ARMA I CARREGADOR BERETTA: NOU NYAP AL CME

Escrit el 15/11/2021
Juanjo R.S.

FUNDES D’ARMA I CARREGADOR BERETTA: NOU NYAP AL CME

 

Per desgràcia, hem de tornar a explicar un altre nyap al CME. Fa poc, rebíem la queixa dels agents en pràctiques, de diverses parts del territori, els quals manifestaven que la funda de l'arma, la qual ha estat lliurada de dotació a la darrera promoció del CME, no és segura.

 


Com es pot observar a la fotografia, aquesta funda no disposa de la “traveta” superior (element de seguretat). L'arma de dotació per als agents la darrera promoció del CME és una Beretta model PX4 Storm, amb martell.

 

Com el martell sobresurt més que a d’altres armes, s’enganxa amb la roba o altres elements i l'arma passa de simple a doble acció, sense coneixement de l'agent. Els agents mai saben exactament en quina situació es troba la seva arma reglamentària, posant en perill a ell mateix, a la resta de companys/es i ciutadania en general.

 

Amb la funda del carregador passa el mateix, ha arribat un model que no és correspon.

 

Així mateix, considerem que aquesta arma NO és la més idònia per a les funcions policials. Hi ha moltes alternatives, però aquí i ara no entrarem en aquest debat, el temps dirà quina és l’experiència amb aquesta marca i model.

 

La USPAC s’ha posat en contacte amb la Divisió Tècnica de Planificació de la Seguretat del CME, els quals ens han confirmat que hi ha hagut un error en la referència a l’hora d’enviar les fundes. Ídem amb la funda del carregador. Ens diuen que en tenen coneixement, des de fa pocs dies, i que estan treballant per solucionar aquesta incidència.

Més que “treballar” en aquest tema, exigim que, amb urgència, es canviïn les fundes de les armes i les fundes dels carregadors.
262-21 FUNDES ARMA BERETTA 262-21 FUNDES ARMA BERETTA