REUNIÓ ENTRE SINDICATS I DIRECCIÓ DE L’ISPC

REUNIÓ ENTRE SINDICATS I DIRECCIÓ DE L’ISPC

Escrit el 18/11/2021
Juanjo R.S.

REUNIÓ ENTRE SINDICATS I DIRECCIÓ DE L’ISPC

 

El passat dia 11 de novembre ens vam reunir amb la Direcció de l’ISPC per tractar els temes més rellevants relacionats amb l’Institut.

Per començar USPAC va demanar que es poguessin aportar punts per part de les organitzacions sindicals a l’ordre del dia d’aquestes reunions, normalment convocades per la direcció de l’ISPC per explicar que s’ha fet.

 

La nova directora va veure amb bons ulls aquesta proposta i per a la propera reunió programada per al mes de gener 2022 les organitzacions sindicals podrem presentar punts a l’ordre del dia.

 

Ens van informar dels següents temes:

 

  • Millora de les instal·lacions de l’Institut: Actualment s’estan fent obres a la part de la passarel·la per evitar les goteres que hi ha als vestidors del pavelló i al propi pavelló. Hi ha una partida pressupostaria d’uns 5 milions d’euros i han de decidir quines seran les obres prioritàries. Ens alegrem d’aquesta notícia, ja que l’ISPC estava abandonada i hi ha certes instal·lacions que fan pena.

 

  • Sobre l’últim Curs Bàsic de Policia: Entre Mossos d’Esquadra i policies locals a l’última promoció eren 1372 aspirants i han aprovat 1247 (91%). S’han obert 5 expedients disciplinaris, dels quals 3 s’han arxivat.

 

 

  • Novetats proper Curs Bàsic de Policia: El curs tornarà a tenir 1100 hores i iniciarà el 4 de gener amb un dia d’acollida i les classes donaran inici el 10 de gener. S’introduirà unes activitats voluntàries amb una duració de 40 hores que puguin fer els aspirants fora de les hores escolars. La finalitat: integrar l’activitat policial amb la ciutadania. Estan ultimant els detalls.

 

USPAC insta a l’Institut que tingui recorregut acadèmic la carrera professional policial amb un cicle superior, tal com s’està fent amb protecció civil i emergències. Ens responen que s’està treballant en la seva creació però sense dades concretes.

 

Ens emplacen a la propera reunió. Qualsevol incidència relacionada amb l’activitat a l’ISPC la podeu fer arribar a uspac@uspac.cat i/o als vostres delegats de referència.

 

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S!!

 

Barcelona, 18 de novembre de 2021265- Reunió sindicats ISPC 265- Reunió sindicats ISPC