UI RPPO: EN PERILL D'EXTINCIÓ

UI RPPO: EN PERILL D'EXTINCIÓ

Escrit el 21/08/2022
Juanjo R.S.

ES UNITATS D’INVESTIGACIÓ DE LA RPPO EN PERILL D’EXTINCIÓ

________________________________________________

 

El passat dia 4 de juliol Prefectura ens presentava el nou Decret que regularà l’estructura del CME i un dels lemes que van abanderar a rèplica de diverses apreciacions de la USPAC va ser: “la nostra idea és que tots els mossos i les mosses, del primer a l’últim senti que hi ha una estructura policial al darrere que li dona suport, que no està sol”.

 

Doncs els agents de la RPPO ja estan acostumats a veure com certs problemes són eterns i per part dels comandaments de la Regió i de Prefectura no es vol donar solució, NO senten el suport de l’organització.

 

Avui dia existeix la guàrdia mancomunada entre Tremp i Vielha. Sí, sí, no és una fake news. Els agents han de cobrir una guàrdia entre dues localitats que es troben a 1:30h de carretera de muntanya, fer el servei que pertoqui i després tornar, tot resant perquè no et tornin a activar només arribar a casa.

 

Com sempre, les excuses: la guàrdia s’activa poques vegades, no hi ha efectius per fer-ho d’una altra manera... Bla, bla, bla... cap solució!

 

A més a més, aviat la Unitat d’Investigació de Vielha es quedarà amb tres agents operatius. A USC, els efectius no són de la Vall d’Aran i tant l’horari com la remuneració no compensa l’esforç que han de fer per treure la feina amb eficàcia.

 

Hem adreçat escrit a la SGRH i hem traslladat a Prefectura la següent proposta:

 

  • Canvi d’horari de la Unitat d’Investigació de Viella a Q3 o 7x7

  • Oferiment per cobrir llocs de treball d’UI Vielha

  • “Desmancomunar” la guàrdia Vielha – Tremp

 

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

 

Vielha, 17 d’agost de 2022209-Investigació RPPO 209-Investigació RPPO