LA PÈSSIMA PLANIFICACIÓ DEL CONCURS GENERAL DEIXA LA SALA DE REUS TOCADA DE MORT

LA PÈSSIMA PLANIFICACIÓ DEL CONCURS GENERAL DEIXA LA SALA DE REUS TOCADA DE MORT

Escrit el 30/08/2022
Juanjo R.S.

LA PÈSSIMA PLANIFICACIÓ DEL CONCURS GENERAL DEIXA LA SALA DE REUS TOCADA DE MORT

 

Un cop resolt el concurs general d’aquest any, les previsions es compleixen i la Sala Regional de Comandament de Reus quedarà molt per sota de la seva cobertura idònia, resultat d’una pèssima gestió i planificació per part de la Subdirecció General de Recursos Humans.

 

No ens hem cansat de repetir-ho en diferents escrits i reunions: és inacceptable que havent-hi actualment un total de 140-150 comissions en aquest destí, s’ofereixin únicament 78 places d’agent i 6 de caporal... A concurs han de sortir TOTES les places ocupades al destí i així donar l’opció a tothom de guanyar definitivament aquella plaça.

 

La situació en què es quedarà la Sala de Reus un cop resolt definitivament el concurs, quan tothom ocupi la plaça que ha guanyat, serà de -40 efectius (i això tenint en compte les comissions dels companys que han resultat exclosos i no han guanyat cap plaça en aquest concurs. INACCEPTABLE!!

 

Hem sol·licitat saber l’estat a la resta de Sales i la previsió que té la SGRH per reconduir aquesta situació:

 

  • Com tenen previst cobrir el servei amb 40 efectius menys a Reus, si amb els actuals més hores extres ja no es garanteixen uns mínims?

 

  • Què passarà quan s’acabin les hores extres al setembre?

 

  • Hem sol·licitat també saber la quantitat de permisos sol·licitats i denegats durant el període d’estiu a les Sales Regionals de Comandament de Reus, Sant Feliu, Sabadell i Barcelona.

 

Si el servei ha quedat garantit aquest estiu ha estat per l’esforç i gran professionalitat de companyes i companys.

 

La manca d’efectius no només afecta al servei, també vulnera drets i condicions laborals dels treballadors. La situació està molt al límit i davant una tardor que s’espera complicada no permetrem més demores en una solució definitiva, com ens han garantit. Més fets, menys paraules.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

 

Barcelona, 30 d’agost de 2022215. La SRC Reus tocada de mort 215. La SRC Reus tocada de mort