SUBCOMISSIÓ MATERIALS (II) 17-11-22 BRIMO-ARRO

SUBCOMISSIÓ MATERIALS (II) 17-11-22 BRIMO-ARRO

Escrit el 21/11/2022
Juanjo R.S.

SUBCOMISSIÓ DE MATERIALS (II) 17-11-22: ARRO I BRIMO

 

 

REPOSICIÓ VEHICLES ORDRE PÚBLIC: El lot 4 de la licitació actual va quedar deserta, per tant, l’arribada de vehicles s’ha retardat, en qualsevol cas, ens informen que traslladen la petició per licitar aquest lot pendent properament, passant dels 780 vehicles previstos inicialment a 909, i lliurament de diferents fases (previst desembre 2023, febrer i abril 2024), hem insistit que molts dels vehicles de la flota actual estan matriculats el 2014 i 2016, i que les avaries són constants, algunes “irreparables/no assumibles” perdent parc mòbil i capacitat operativa.

 

CANVI SISTEMA MANTENIMENT VEHICLES: Ja havíem demanat en altres ocasions els canvi de model en el manteniment dels vehicles, especialment aquells que fan pocs kms però el motor resta en funcionament força estona. Se’ns informa que s’està implantant uns sistema de gestió de flotes informatitzat que en 1’5 anys o 2 màxim permetrà recopilar diverses dades, entre elles les hores de funcionament, millorant el sistema de manteniment.

 

SISTEMA CLIMATITZACIÓ VEHICLES: Els nous vehicles porten un sistema independent de climatització com també sensors de qualitat d’aire i demés. Amb aquest nou sistema s’ha aconseguit un funcionament òptim de la climatització. Ara bé, s’ha descartat al parc mòbil que no en disposi d’afegir o millorar els sistemes de climatització ja que suposaria una inversió i sèrie de modificacions tècniques que resulta inviable per la “prevista” data de reposició de vehicles.

 

JAQUETES ARRO: Prevista licitació i lliurament amb el pressupost del 2023.

 

BOTES INTERVENCIÓ ORDRE PÚBLIC: S’ha creat un grup de treball iniciat el mes d’octubre en la que ja en disposen de 2 o 3 models diferents per escollir el model més adequat, en qualsevol cas, les botes hauran de complir unes especificacions tècniques de prevenció de riscos laborals, i abans d’adquirir un nou model cal esgotar l’estoc actual (recomanem demanar reposicions).

 

UNIFORMITAT 2 PECES No és prioritari tot i que s’està estudiant i avaluant.

 

ESCUT BALÍSTIC RÍGID AMB FINESTRA: DESCARTAT, no s’incrementarà la dotació de protecció balística actual que en disposen les BRIMO – ARRO que consideren del tot suficient (Escut Modular – Escut Assalt). S’avaluarà quan s’hagi de renovar.

 

TAPABOQUES IGNÍFUG PER ARRO: En una anterior reunió de la subcomissió van acceptar la necessitat de dotar d’aquesta peça, en la reunió d’avui ens informen que està previst la compra pel 2023.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Sabadell, 21 de Novembre de 2022Brimo Arro Subcomissio Materials  17-11-22 Brimo Arro Subcomissio Materials 17-11-22