INCOMPLIMENT SISTEMÀTIC DELS CRONOGRAMES (II)

INCOMPLIMENT SISTEMÀTIC DELS CRONOGRAMES (II)

Escrit el 01/03/2023
USPAC


CONTINUEM AMB L’INCOMPLIMENT SISTEMÀTIC DELS CRONOGRAMES (II)

El 24 de novembre de 2022 denunciàvem l’incompliment sistemàtic dels cronogrames i la no publicació de concursos en les dates que s’havia anunciat.

A mitjan mes de febrer del present any, es va fer públic, un cop més el cronograma de les diferents convocatòries que es durien a terme al Cos de Mossos d’Esquadra.

En particular es va establir el dia 20 de febrer del 2023 com la data de publicació de les convocatòries d’ascens territorialitzat de les categories de caporal/a, sergent/a i sotsinspector/a.

A data 1 de març, encara no s’ha publicat cap de les tres convocatòries, i malgrat que aquestes sempre han tingut un cert marge pel que fa al canvi de dates de les publicacions, és veritat que en aquest cas, i donat que l’ascens territorialitzat implicarà un concurs general paral·lel per a la resta de comandaments, aquesta falta de concreció en la data de publicació està generant preocupació, així com incertesa provocada per certes informacions d’algun sindicat i/o alguns comandaments.

Ahir, la mateixa SGRH ens va confirmar que aquests rumors eren “fake news” i que en breu se’ns convocaria als sindicats representatius al Grup de Treball de Concursos per tal de donar-nos tota la informació al respecte així com una data concreta de publicació  del concurs d’ascens. Ja van molt tard!!

Ahir, vam sol·licitar de nou per escrit, la publicació de la data de les convocatòries dels concursos d’ascens territorialitzat així com els Concursos  Generals paral·lels de les categories de caporal/a, sergent/a i sotsinspector/a, i que es faci pública una data concreta  per tal que tothom disposi de la mateixa informació i evitar especulacions i confusió a tots els companys i companyes que volen participar en alguna de les convocatòries.

                                                     USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

                                                                                                                   Barcelona,  1 de març de 2023


39. Incompliment sistemàtic dels cronogrames (II) 39. Incompliment sistemàtic dels cronogrames (II)