Comunicat Presó Ciutat Vella

Comunicat Presó Ciutat Vella

Escrit el 27/04/2023
USPAC


PRESÓ PROVISIONAL PELS INDIVIDUS QUE VAN FERIR

A UN FURA AL BARRI DEL RAVAL

El Jutjat d’Instrucció núm. 27 de Barcelona ha acordat la presó provisional i sense fiança per Rachid S. i Hassan L. per presumtes delictes de robatori amb intimidació i atemptat a agent de l’autoritat produïts després de ser detinguts en un narcopís del Raval.

A la matinada del 26 d’abril els FURA de Ciutat Vella van ser comissionats al carrer dels Salvadors de Barcelona, arran d’una denúncia d’un ciutadà a qui dos individus van robar a la porta de casa tot exhibint dos ganivets de grans dimensions. Després de fer les comprovacions escaients, van localitzar als dos individus a un narcopís i van ser reconeguts pels requeridors. Mentre es procedia a informar a Hassan L. dels motius de la seva detenció, va abraonar-se sobre un dels FURA fent que caigués a terra, es va colpejar al cap amb un taulell i es va produir una ferida que ha necessitat 5 punts de sutura.

En el dia d’avui, els detinguts han passat a disposició judicial on han comparegut els advocats d’USPAC com acusació particular i, a instància dels nostres advocats, s’ha acordat la presó provisional sense fiança pels detinguts per la gravetat dels delictes imputats així com la possibilitat de sostraure’s a l’acció de la justícia.

Les actuacions continuaran amb la roda de reconeixement que es durà a terme el pròxim 9 de maig amb presència dels denunciants.

Lamentem que el Departament d’Interior hagi renunciat a comparèixer com acusació per aquests fets deixant indefensos als companys. El desmantellament dels serveis jurídics del Departament promogut pel Conseller Joan Ignasi Elena i el Director Pere Ferrer, tenen com a finalitat, per una banda, deixar impune les agressions contra mossos d’esquadra i, per altra banda, evitar i minvar la seva defensa quan aquests siguin investigats.

Un cop més, felicitem els nostres advocats i continuem posant en relleu la importància de tenir els millors serveis jurídics especialistes en matèria policial .

                                                  USPAC,  L’ESCUT DELS MOSS@S

                                                                                                                                         27 d’abril de 2023


COMUNICAT PRESO CIUTAT VELLA COMUNICAT PRESO CIUTAT VELLA