FURGONS ARRO-BRIMO: ALARMA!!! AVARIES CONSTANTS, PERILL I GREUGES PELS AGENTS

FURGONS ARRO-BRIMO: ALARMA!!! AVARIES CONSTANTS, PERILL I GREUGES PELS AGENTS

Escrit el 02/05/2023
Juanjo R.S.

FURGONS ARRO-BRIMO:  ALARMA!!! AVARIES CONSTANTS, PERILL I GREUGES PELS AGENTS

 

Ja hem vingut denunciant la manca de vehicles furgons, avaries constants i reiterades dels vehicles (vegeu comunicat), demora i manca de previsió en la renovació d’aquest parc mòbil, que ara sí, afirmem amb rotunditat, posa en perill la operativitat i la seguretat dels efectius que n’han de fer ús, hem constatat algunes que detallem a continuació:

 

  • Acumulació de fums i gasos a l’interior dels vehicles que generen  “malestar” als seus usuaris, es reparen els vehicles de propietat però les de rènting sembla ser que NO

 

  • Vehicles que acumulen entrades i sortides de taller (fins a 7 en un any), acabats de sortir no fan ni 5 km i tornen a avariar-se. Reparacions “costoses” que el Rènting no vol assumir i es fan “NYAPS”.

 

  • Els dispositius es planifiquen en funció de la disponibilitat del parc mòbil, fins al punt de planificar romanent per un servei i haver-los de des-planificar per avaria de vehicles. (ja vam avisar que passaria comunicat).

 

I la previsió i resposta que ens han donat, és la renovació per fases (trimestres) a partir  de finals del 2023 UNA VERGONYA!!

 

AIXÒ NOMÉS ÉS UN EXEMPLE DE LA SITUACIÓ, QUE EVIDENTMENT EMPITJORARÀ, POSA EN GREU RISC ALS COMPANYS/ES I ETERNITZA LA RESPOSTA POLICIAL ALS SERVEIS QUE PUGUIN SORGIR.

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 02 de maig de 2.02376-2023 ARRO BRIMO AVARIES VEHICLES ALARMA 76-2023 ARRO BRIMO AVARIES VEHICLES ALARMA