ACD Les Corts

ACD Les Corts

Escrit el 11/05/2023
USPAC


USPAC IMPUGNA LA “RODA D’ACD DE LES CORTS I DE CIUTAT DE LA JUSTICIA”

DELS EFECTIUS QUE HAN DE ROMANDRE MÉS DE 6 MESOS

Des de l’any 2007 els serveis de l’ACD Les Corts i Ciutat de la Justícia es cobreixen amb una roda semestral d’efectius. USPAC ha denunciat al Consell de la Policia, l’últim cop a la darrera sessió, que això és una disfunció que s’ha de revertir mitjançant la descentralització de les àrees de custòdia de detinguts. Actualment, és una de les pitjors destinacions, amb perjudicis tant des del punt de vista de les condicions laborals com operatives i ja hem iniciat les acciones judicials contra aquest sistema.

En el dia d’avui, ens han informat a la reunió de la Regió Metropolitana Barcelona que els companys que actualment estan a ARIC no finalitzaran la roda als 6 mesos, sinó que se’ls perllongarà, en principi un altre mes, donat que les diferents oficines de suport de la regió “tenen molta feina” i no poden planificar-ho ara, els acords són per complir-los.

Des de la USPAC, avui hem presentat una DEMANDA JUDICIAL per la qual sol·licitem l’assignació immediata a un altre destí, així com una indemnització de 100 euros/diaris per aquells efectius que hagin de romandre més enllà dels 6 mesos que s’hagin afegit a la demanda col·lectiva.

Tots els afectats ho podeu comunicar al delegat de la USPAC per adherir-vos.

                                                                                                     Barcelona, 11 de maig de 2023

 


COMUNICAT ACD LES CORTS COMUNICAT ACD LES CORTS