Mentiders Intoxicadors

Mentiders Intoxicadors

Escrit el 07/08/2023
USPAC


 

               
               

“MENTIDERS INTOXICADORS”

Des de la signatura de l'Acord parcial de millores laborals del passat dia 31 de juliol, el Sindicat que, fins al moment, havia estat “liderant” les negociacions amb l’Administració dels anteriors Governs i pactant els “Millors Acords de la Història” del Col·lectiu, i que s’ha negat a signar aquest Acord parcial de millores perquè els membres del Cos dels Mossos d’Esquadra en puguin començar a gaudir, ha incrementat la seva campanya d’Intoxicació.

Volem deixar clares vàries coses:

  1. El Sindicat SME va iniciar les Negociacions de les Millores Laborals dins d’aquest Bloc, i va ser qui va proposar que, un cop tancat un Punt del Marc de Negociació, s’anessin fent petits Acords. No sabem el que va passar perquè pocs dies després veiéssim com passaven a formar part de la FEPOL-UGT i ja no veiessin com a bona aquesta opció.
  2. Aquest Bloc Sindical va proposar que l'aplicació d’increment salarial fos mitjançant la mare dels ous, el Complement Específic, un complement que engloba els ítems d’especial dificultat tècnica, de grau de dedicació, de responsabilitat, d'incompatibilitat, de perillositat, de penositat, de mobilitat per raó del servei i d'especificitat d'horaris, un complement que afecta a TOTHOM. En una de les primeres reunions amb la Subdirecció General de Recursos Humans, ens van mostrar un esborrany de millora detallat.

Els qui ara es queixen que l’increment salarial no és per a tothom, van ser els primers en negar-se a modificar el Complement Específic i algú de l’Administració els ho va comprar. Malgrat no fer el canvi dins el complement específic, els membres que signem l’acord vam defensar un sistema compensatori per aquells agents que més se la juguen i tenen pitjors condicions laborals, aquells que treballen al carrer, que fan nits, caps de setmana, dies festius, que practiquen més detencions, que assumeixen responsabilitats que no els pertoca per nivell... JA TOCAVA!!! També s’ha aconseguit una pujada de Nivell per a la Família d’Investigació (el 2008, SAP-UGT va proposar una pujada a Nivell 3 pels Alliberats). Per a la resta, s’haurà d’esperar a les millores que es negociaran a partir del proper mes de setembre, esperem que, llavors sí, el sindicat SAP-UGT estigui per la feina i no per posar pals a les rodes!!!

Des de la Unió de Sindicats Majoritaris al Cos de Mossos d’Esquadra, només volem dir que el SAP – UGT:

Va mentir a les reunions…

Va mentir a les concentracions…

Va mentir a les negociacions…

I segueixen mentint un cop signat el darrer Acord.

Esperem que deixin de fer política, comencin a mirar pel Col·lectiu del Cos de Mossos d’Esquadra i no només pel seu interès o el d’uns pocs agents privilegiats. En els darrers 20 anys ells han liderat el sindicalisme al CME i així ens ha anat!!!

SAP-UGT, o ajudeu a aconseguir les millores que li calen al CME o DEIXEU DE MENTIR i INTOXICAR com heu fet tots aquests anys!!!

           
     
       
   
 
 

         LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!           

                                                                                                Catalunya, 04-08-2023


SAP-UGT MENTIDERS INTOXICADORS SAP-UGT MENTIDERS INTOXICADORS