VESTIDORS COMISSARIA LLEIDA: LA SITUACIÓ EMPITJORA!!

VESTIDORS COMISSARIA LLEIDA: LA SITUACIÓ EMPITJORA!!

Escrit el 18/08/2023
Juanjo R.S.

VESTIDORS COMISSARIA LLEIDA:LA SITUACIÓ EMPITJORA!!

Tot i que la Inspecció de Treball ja l’any 2022 ens va donar la raó per la manca d’espai i seguretat als vestidors de la comissaria de Lleida, hem pogut comprovar que la situació, lluny de millorar, EMPITJORA.

 

L’arribada de 10 efectius en pràctiques (9 homes i 1 dona), i l’obligació de facilitar taquilla al vestidor, amb la manca d’espai actual, ha provocat el moviment de taquilles en algunes zones reduint, i molt, l’espai disponible, fins al punt que es pot impedir/dificultar el pas en cas d’evacuació.

 

Aquesta situació s’ha traslladat al servei d’Administració de la RPP, reconeixent que ja estan al límit de capacitat, essent conscients de la problemàtica, però que l’espai disponible és el que és, restem a l’espera de l’inici de les obres de millora incloses en el pla PIREP i l’arribada de mòduls que permetran redistribuir l’espai actual i “millorar” la situació actual. (comunicat reunió 14-6-2023)

 

Hem traslladat algunes propostes per millorar la situació actual, però aquestes sobrepassen l’àmbit d’actuació del servei d’administració de la RPP, en tot cas ho elevarem a Infraestructures i sense cap mena de dubte, si no se soluciona adequadament tornarem a denunciar-ho a Inspecció de Treball.

 

Cal adoptar mesures urgents, al vestidor de Lleida ja no hi ha espai disponible per nous efectius, tenint en compte, que hi ha CO (Trànsit-ARRO) que incrementaran la plantilla, caldria ser previsor per evitar empitjorar, encara més, la situació actual.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

 

Lleida, 18 d’Agost de 2023
131. Vestidors Lleida Agost 2023 131. Vestidors Lleida Agost 2023