SORT, vestidors de dones

SORT, vestidors de dones

Escrit el 07/09/2023
Juanjo R.S.

COMISSARIA DE SORT, INSTAL·LACIONS DE PENA ALS VESTIDORS DE DONES


 

Alguns s’omplen la boca amb el Pla d’Igualtat, amb paraules buides i amb mesures equivocades com la reserva de places en nom d’una mal interpretada “feminització” del Cos de Mossos d’Esquadra, un descarat engany per tots i totes: les dones són les principals víctimes d'aquest joc.


 

Promeses d'igualtat, que es veuen esvaïdes per les quotes establertes per aquesta administració, que menysprea la veritable força i valor humà de qualsevol dona.


 

Senyors, ja que ens omplim la boca amb aquest discurs, si més no, facin l'esforç, mínim esforç, perquè les companyes disposin d'un vestidor com cal, amb un mínim de condicions bàsiques que facin d’aquest espai, un lloc digne i que habilitin un altre espai o millorin el que actualment hi ha, per exemple a Sort, que sembla més aviat un magatzem per guardar “trastos” i on s’incompleix tota normativa de seguretat i salut laboral. Esperem una resposta ràpida de l’Administració a aquesta reclamació de la USPAC i sobretot una solució, sinó ens veurem abocats a denunciar-ho a Inspecció de Treball, com hem fet tants cops.


No dubteu a traslladar-nos totes aquelles mancances/queixes a riscoslaborals@uspac.cat o al vostre delegat regional de referència i ho traslladarem on pertoca immediatament.

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

 

 

Sort, 6 de setembre de 2023
Sort, insta·lacions de pena als vestidors de dones Sort, insta·lacions de pena als vestidors de dones