USC SEGRIÀ, MANCA DE VEHICLES

USC SEGRIÀ, MANCA DE VEHICLES

Escrit el 07/09/2023
Juanjo R.S.

MANCA VEHICLES USC SEGRIÀ


 

Ahir, vàrem presenciar un clar exemple d’allò que anem denunciant des de fa mesos. Volem citar aquest exemple de la USC del Segrià, d’igual manera que podríem explicar infinitat d’exemples d’altres USC del territori, així com infinitat de sectors de trànsit on els vehicles estan en un estat lamentable i no arriben els vehicles nous fins d’aquí a uns mesos. Tot això per culpa de la ineficàcia d’una administració que no va tenir prou previsió i són els culpables que la darrera licitació de vehicles quedés buida: PATÈTIC.


 

Centrant-nos novament a la USC del Segrià: al torn de matí hi ha manca de vehicles cada dia de la setmana i la situació s’agreuja quan alguns vehicles s’espatllen i van al taller. Doncs bé, ahir, algunes patrulles del torn de matí estaven en incidents/requeriments i estaven esperant el relleu al lloc dels fets. A més a més, només començar el torn varen sortir més incidents i patrulles del torn de tarda varen sortir immediatament a fer relleus i a cobrir els nous incidents traspassats per la SRC.


 

La sorpresa de les patrulles va ser que no podien sortir a cobrir cap altre requeriment perquè no hi havia cap vehicle disponible. Els agents varen fer la queixa per no poder sortir a donar suport als companys ni a cobrir els requeriments que havien traspassat des de la SRC.


 

Com pot ser que una USC tan gran i amb tants efectius no disposi de vehicles suficients per poder fer els relleus i cobrir nous incidents només iniciar el servei? Al nostre entendre això es deu a una manca de planificació i previsió total en el repartiment de vehicles.


 

Senyor Conseller, queda molt bé explicar als mitjans de comunicació que el CME està creixent en efectius, però la realitat del dia a dia és una altra:


 

  • Comissaries i sobretot vestidors on no hi ha espai. Companys/es amuntegats.

  • Manca de vehicles a infinitat de destins/unitats del CME.

  • Vehicles en un estat lamentable per culpa de l’administració que vostè dirigeix.


 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Lleida, 7 de setembre de 2023Manca vehicles USC Segrià Manca vehicles USC Segrià