NO VOLEM NOU DECRET 2@ACTIVITAT RETALLANT DRETS

NO VOLEM NOU DECRET 2@ACTIVITAT RETALLANT DRETS

Escrit el 24/02/2021
Juanjo R.S.

NO, NO I NO VOLEM UN NOU DECRET DE SEGONA ACTIVITAT RETALLANT ELS DRETS DELS MOSSOS D’ESQUADRA.

 

El proppassat dia 18 vàrem tenir reunió de la primera sessió extraordinària de la COPSA (Comissió permanent de segona activitat) per tractar la NO acceptació del nou decret de segona activitat. Sense pla de carrera i amb mil punts al consell de la Policia per tractar, però urgeix la imposició d’aquest decret, qui ho entén.

 

El 16 de gener de 2020 la USPAC va ser l’únic sindicat que va presentar una proposta de modificació del decret de segona activitat, que podeu seguir i dona suport donant clic al següent enllaç:

https://participa.gencat.cat/processes/Mossossegonaactivitat/f/2766/proposals/78051

 

 

Hem demanat, novament, una resposta de la nostra proposta. I ens han dit que s’havia respost amb un comunicat a la intranet, en el qual no es diu res de cap dels punts proposats, així que no sabem a quina resposta es refereixen. Ens demanen propostes, i quan les fem, no ens contesten. Som nosaltres els que no volem negociació o és l’administració ??

 

Ens han presentat un projecte de decret en el qual es barreja la introducció de proves físiques i mèdiques a tots els Moss@s, cada dos o tres anys depenent de la edat, amb la situació administrativa de segona activitat, sense voler ni parlar de la situació de poder anar a la reserva (segona plaça sense destí) amb 56 anys i sense ni tan sols haver fet efectiva la jubilació anticipada pactada ja farà un any.

 

USPAC, també, ha demanat que es faci un decret per regular el manteniment de les capacitats físiques del CME amb una Comissió per debatre específicament aquest decret, el qual no té res a veure amb la COPSA. I dins de la COPSA es millori l’actual decret de segona activitat, el qual volem que sigui molt més garant de drets que la proposta actual de l’administració.

 

 

És per tot això que, USPAC convoca als afiliats/des a una sessió informativa amb els nostres serveis jurídics, via telemàtica.

 

DATA: 04/03/2021

HORA: 18:00

 

Per poder assistir heu d’enviar un correu a riscoslaborals@uspac.cat i us facilitarem l’accés a la sessió Informativa.

 

USPAC L'ESCUT DELS MOSS@S28-2021 NO VOLEM EL NOU DECRET 2A ACTIVITAT 28-2021 NO VOLEM EL NOU DECRET 2A ACTIVITAT