REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPTE 14-06-22

REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPTE 14-06-22

Escrit el 15/06/2022
Juanjo R.S.

REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPTE 14-06-22

 

Ahir, 14 de juny, vam assistir a la reunió regional entre sindicats i Caps de la RPTE.

Us fem un resum dels punts aportats per la USPAC:

 

General:

 

  • Manca de cobertura dins l’ACD dels Jutjats d’Instrucció de Tortosa: El CTTI i el Departament de Justícia estan treballant per solucionar-ho.

 

  • S’aproxima l’estiu, època d’incendis, quants tot terreny hi ha a la Regió? Els Cap de Torn hi tenen accés? No ens han donat número de tot terreny a la Regió, però ens diuen que les claus de reserva estan a disposició del Cap de Torn en cas d’urgència. Cada Comissaria les té al búnquer i en el cas dels vehicles regionals les té el servei d’Administració. Hi ha un comunicat intern on es fa constar.

 

  • Motiu pel qual el binomi d’Ebre 3 sempre és un/a agent d’USC Tortosa: Ens responen que és per operativitat.

 

  • Nombre d’efectius que vindran al Pla d’estiu a Regió i agents en practiques: Pel que fa al Pla d’Estiu venen 4 agents a Tortosa i 3 a L’Ametlla de Mar d’aquests 7, dos són de pràctiques. Pel que fa als agents en practiques que s’han d’incorporar a l’agost desconeixen quants en vindran encara. Pel que fa a canvi de destins de l’últim període de pràctiques, desconeixen quants mouran i quan ho comunicaran.

 

  • Torn voluntari fixe de nits: Ahir mateix van treure la Nota Informativa amb tota la informació. Qualsevol dubte contacteu amb els nostres delegats.

 

  • Hi ha previsió de moure caporals de la RPTE a la RPC? No, només es van fer trucades per si havia interessats.

 

Tortosa:

 

  • Vehicle grup FURA: A l’ABP hi ha 4 vehicles, un d’ells en molt mal estat i tots passats de quilòmetres, esperen que se solucioni amb l’arribada dels nous, de moment no poden fer res més. No poseu en risc la vostra seguretat, companys i companyes, si detecteu deficiències greus contacteu amb els delegats o envieu mail a riscoslaborals@uspac.cat i ho denunciarem.

 

 

 

Gandesa:

 

  • Com queda la unitat d’Investigació després del desastre de l’últim concurs? S’han fet gestions perquè la Unitat quedi amb un sergent, dos caporals i sis agents, actualment queda per cobrir una plaça de caporal i un agent que aviat creuen es podrà cobrir.

 

  • Arribaran nous vehicles 4x4 a Gandesa? Actualment, l’ABP Terra Alta i la CD Mora d’Ebre disposen de quatre vehicles tot terreny. Desconeixen si en vindran de nous i ens remeten a preguntar-ho a la Comissaria General Tècnica.

 

L’Ametlla de Mar:

 

  • Tasques agent porta: S’ha fet el comunicat intern 072/2022 RPTE Per regular un nou sistema de gestió i enviament diari de les novetats regionals als comandaments i serveis de la RPTE. Comuniquen que tothom està informat.

 

  • Previsió de cobrament de les dietes pendents dels companys de la Marítima: Administració regional, que va generar la disfunció, no té més informació, des de Subdirecció ens diuen que està tot validat i pendent de generar el lot d’incidències pel pagament. Una vergonya!

 

  • Ens informen que l’Avaluació de Riscos Laborals està prevista pel 2 d’agost de 2022.

 

Mora d’Ebre:

 

  • Places d’agents i caporals Trànsit: No tenen més informació que la de l’oferiment ja publicat. A la CGMO també se’ns va informar que hi hauria concurs últim trimestre de 2022.

 

Gestions pendents de l’última reunió:

 

  • Gestions amb l’empresa “Fraikin” per saber el temps de resposta en les reparacions, i possibilitat d’activar-ho en cap de setmana: Han enviat escrit amb les problemàtiques que han sortit en cap de setmana i festius, però de moment no tenen resposta. Tres mesos després tot continua igual, increïble, la nostra administració fa bona la dita “qui dies passa anys empeny”.

 

Si teniu més incidències i/o queixes ens les podeu traslladar a rpte@uspac.cat o al vostre delegat/da de referència i ho elevarem immediatament on pertoqui.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

 

Tortosa, 14 de juny de 2022



Reunió RPTE 14-06-22 Reunió RPTE 14-06-22