DENUNCIEM LES TEMPERATURES DELS VESTIDORS DE REUS.

DENUNCIEM LES TEMPERATURES DELS VESTIDORS DE REUS.

Escrit el 15/07/2022
Juanjo R.S.

DENUNCIEM LES TEMPERATURES DELS VESTIDORS DE REUS.

 

Ahir dia 8 de juliol de 2022, el nostre delegat es va desplaçar fins a les dependències per tal comprovar i mesurar temperatures, ja que vam rebre queixes de companys/es que manifestaven que la calor era insuportable.

Un cop allí es va comprovar in situ que s’havien instal·lat aires portàtils però de forma ineficient als vestidors, per els següents motius:

 

 • El tub d’extracció surt per la finestra amb aquesta oberta. Això provoca que tant la calor de l’exterior, com la del mateix tub torna a entrar cap a dins.

 

 • En nombre d’aires portàtils es insuficient, la seva instal·lació és més que precària i la temperatura no baixa dels 30 graus en l’interior tal com es pot veure a les fotografies.

 • normativa en matèria de riscos laborals és clara en aquestes situacions de desconfort tèrmic no es poden superar els 27 ºC graus.

   

  Ahir vam traslladar la incidència al servei d’Administració, i avui mateix hem comprovat que la situació continua, està clar ells no treballen en cap de setmana, per la qual cosa USPAC ha interposat la corresponent denúncia a Inspecció de Treball.

   

  Cada estiu, és la mateixa cançó, en pic comencen a pujar les temperatures queda demostrat que el sistema de climatització de les comissaries d’arreu del territori està més que obsolet i mal dimensionat.

   

  També queda clar, que els diferents serveis d’Administració no disposen de recursos suficients per solucionar amb urgència aqueàts tipus d’incidències, sempre que afecten a la tropa, estem ben segurs que mai veurem instal·lacions tan precàries a despatxos i oficines de les plantes nobles.

   

   

  USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

  Reus, a 9 de juliol de 2022178. Temperatures vestidors reus 178. Temperatures vestidors reus