PARC MÒBIL SOTA MÍNIMS I CONTINUEN JUGANT AMB LA SEGURETAT DE TOTS NOSALTRES

PARC MÒBIL SOTA MÍNIMS I CONTINUEN JUGANT AMB LA SEGURETAT DE TOTS NOSALTRES

Escrit el 03/08/2022
Juanjo R.S.

PARC MÒBIL SOTA MÍNIMS I CONTINUEN JUGANT AMB LA SEGURETAT DE TOTS NOSALTRES

 

No són pocs els escrits que hem registrat denunciant les mancances pel que fa a material i vehicles al Cos de Mossos d’Esquadra.

 

Una gestió nefasta dels seus responsables, incapacitats per aquesta tasca que tenen encomanada i que té conseqüències directament als companys i companyes que assumeixen un risc de seguretat evident.

 

La manca de parc mòbil, tot i les últimes entregues efectuades, és una evidència i trànsit ho estan patint especialment, un clar exemple d’això és que actualment s’està utilitzant vehicles destinats a USC per cobrir aquestes mancances, “són especialistes en desvestir un sant per vestir-ne un altreels nostres gestors. Tenen prevista alguna solució immediata? El lliurament dels nous vehicles està previst per l’abril de 2023. Permetran que l’especialitat segueixi en aquestes condicions fins a l’abril de 2023? Això repercuteix directament amb la seguretat i no això es pot permetre.

 

No només existeix una manca de parc mòbil sinó que també s’ha allargat la vida útil de molts vehicles arreu del territori, amb el greuge que suposa disposar d’un parc mòbil envellit i malmès en moltes ocasions. La seguretat dels companys i companyes que diàriament fan ús d’aquests vehicles no es pot posar en risc de cap manera.

 

Continuem... Actualment, hi ha companys que encara estan esperant que els retornin el seu casc, el que es va retirar per comprovar l’estat i així poder allargar el període de garantia. Esperem que el motiu del no retorn no sigui pel seu mal estat i que si fos així aquests cascs es reposin per tal de dotar als companys del material adequat per treballar amb seguretat.

 

Hem demanat a la SGRH de nou que siguin diligents en les solucions que demanem per tal d’evitar riscos innecessaris.

 

Mentrestant, us aconsellem, companys i companyes, que reviseu bé els vehicles i en cas de no ser aptes pel seu ús, no us poseu en risc! Feu NI i l’envieu als nostres delegats de riscos laborals riscoslaborals@uspac.cat.

 

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

 

3 d’agost de 2022198. Parc mòbil sota mínims 198. Parc mòbil sota mínims