ACD LES CORTS: EL PITJOR SERVEI DEL CME

ACD LES CORTS: EL PITJOR SERVEI DEL CME

Escrit el 21/08/2022
Juanjo R.S.

PREFECTURA I POLÍTICS NO SABEN EL QUE ÉS L’ACD DE LES CORTS SI NO ÉS PER AMAGAR CÀMERES DE GRAVACIÓ.

 

Una vegada que la ciutat de Barcelona ha tornat a la normalitat i han començat a arribar els turistes, ha tornat a pujar de manera considerable el nombre de detinguts que es gestiona a l’Àrea de Custòdia de Detinguts de les Corts.

 

 

Prefectura i polítics, l’ACD de les Corts és una planta sota terra on molts dies arriben a passar més de 100 detinguts, amb un estat la majoria d’ells lamentable i que en moltes ocasions es pixen i es caguen a sobre, alguns d’ells amb malalties contagioses i que llencen escopinades a la cara dels agents que realitzen el servei de custòdia.

 

Si sumem, la manca de ventilació, manca de climatització (van amb pingüins perquè no es vol comprar una nova màquina de climatització) i de llum natural, fa d’aquest destí el més DENIGRANT I INSALUBRE de tot el cos.

 

No és una percepció de la USPAC, a l’últim concurs de trasllats ha quedat més que demostrat que és un destí que NINGÚ VOL ANAR, ni a custòdia ni a la unitat regional d’instrucció d’atestats i detinguts.

 

Per a més inri, el col·lapse del servei fa que moltes vegades s’hagi d’obrir l’ACD d’Horta Guinardó, inclús també l’ACD de Gràcia, el que provoca que s’hagin de destinar agents a cobrir el nou servei de custòdia i que continuant la cadena, el carrer es quedi sense efectius.

 

Un altre servei que els “cracks” de torn de la Prefectura es van inventar, però que no funciona, i ningú vol liderar un altre projecte de gestió de detinguts a Barcelona, els hi fa por assumir aquesta responsabilitat.

 

Ja fa temps que insistim en la nostra petició, i ara amb les noves promocions, és viable:

 

  • Instrucció dels detinguts a les comissaries de les ABP’s i custòdies diversificades a les diferents comissaries de la regió.

 

  • Centralització a Les Corts únicament per fer ressenyes i posterior trasllat a la Ciutat de la Justícia.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 11 d’agost de 2022
207-ACD Les corts, el pitjor servei del CME 207-ACD Les corts, el pitjor servei del CME