REUNIÓ SINDICATS-CAPS RPCT 14-12-2022

REUNIÓ SINDICATS-CAPS RPCT 14-12-2022

Escrit el 16/12/2022
Juanjo R.S.

REUNIÓ ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPCT

14-12-22

________________________________________________


 

Dimecres, 14 de desembre, vam assistir a la reunió regional de la RPCT amb el Cap de la Regió, el Cap d’Administració i el Cap de la CD Salou. Us fem un resum dels punts aportats exclusivament per la USPAC i si necessiteu ampliació o aclariment podeu contactar directament amb el delegat/da de la vostra zona:


 

GENERAL


 

 • Traslladem diverses queixes que ens fan arribar els afiliats sobre problemes amb la climatització a les comissaries:


 

El Cap d’Administració ens respon que han de donar compliment al Real Decret 14/2022 que fa referència a l’estalvi energètic entre altres i que estipula que la temperatura de calefacció i refrigeració ha de ser de 19 i 27 graus respectivament. Reconeix un problema donat que el sistema actual de climatització només permet marcar una temperatura per tota la Comissaria, que a més aquest treu aire tota l’estona i no s’atura quan s’arriba a la temperatura desitjada. L’enginyer s’ho està mirant per solucionar el problema.


 

 • Falta de material a les Unitats d’Investigació de pràcticament tot el territori, especialment UI Tarragona i UI Reus.


 

Des de Suport Regional ens informen que els Caps de cada unitat tenen el procediment per poder demanar equipament informàtic i que cal que especifiquin i motivin bé les necessitats que tenen, tanmateix pel que fa a disc durs ens informen que amb el canvi de sistema informàtic disposen de discs durs externs que lliuraran si se’n fa la petició.


 


 

TARRAGONA


 

 • Sol·licitem, en aquells que sigui possible o que estiguin relacionats amb casos ja judicialitzats i resolts, la retirada dels vehicles requisats estacionats al perímetre de la Comissaria de Campclar i que ocupen places d’estacionament d’agents.


 


 


 


 


 

El Cap de la Regió ens recorda que la Comissaria no té lloc d’estacionament reservat per agents, “per alguns si”, cap solució més enllà de recordar-nos on podem aparcar i on no els agents. No és feina del sindicat però intentarem esbrinar quins vehicles s’haurien de poder retirar i li farem arribar.


 


 

 • Queixes en relació als últims oferiments que s’han fet en aquesta comissaria entre unitats, no dins la mateixa, vulnerant creiem la instrucció 6/2022, on ni s’han publicat degudament, ni s’ha fet cap tipus de publicitat, ni s’han marcat uns criteris de selecció.


 

Segona estirada d’orelles per part del Cap de la Regió cap als nostres representants sindicals, hem de vigilar molt com redactem els punts que aportem a la reunió per no ferir sensibilitats. Explicarem aquest punt als brifings.


 


 

 • Mal estat del parc mòbil sobretot amb els vehicles nous de USC, sol·licitem que es revisin o que se’n faci un control.


 

El Cap de la Regió insisteix en que hi ha un encarregat per part de l’Administració que ja fa la tasca de revisar-los però que hi estaran a sobre. També demana que els fem arribar les incidències mitjançant els fulls de revisió de vehicle o notes informatives.


 


 

SALOU

 • Seguim amb la manca d’espai a les dependències de CD Salou i als vestidors, interroguem si s’ha rebut resposta a l’informe que se’ns va dir que havien fet arribar els Caps de la Regió.


 

El Cap de la Regió ens respon que no s’ha rebut resposta a l’informe i que tampoc s’ha fet cap més gestió.


 


 

 • Tenim data d’inici de col·locació dels mòduls que han de permetre iniciar les obres per millorar o reparar el problema amb la climatització als vestidors?


 

Al Gener de 2023 s’instal·laran uns mòduls exteriors que faran la funció de vestidors, però seran provisionals mentre durin les obres per instal·lar la climatització, no pas per solucionar la manca d’espai, un cop finalitzades les obres, els retiraran. Anem nyap rere nyap...


 


 


 

 • Reclamem un cop més la instal·lació d’un “tope” a la finestra del despatx de suport de l’ARRO.


 

Aprofitant les obres de climatització dels vestidors i la instal·lació dels mòduls exteriors, el personal d’infraestructures es passarà a veure la problemàtica. Reiterem que és un simple “tope” a la finestra que no val ni 10 euros, fa veritable vergonya que ho facin durar tant!!


 


 

 • Sol·licitem que es repari el monitor de recepció perquè no es veuen les imatges de les càmeres de seguretat.


 

El Cap d’Administració ens respon que ho han traslladat al contractista i que no en tenien coneixement.


 

 • També demanem que es repari el polsador per obrir la porta d’accés a la comissaria.


 

Ens respon també el Cap d’Administració que ens diu que sovint s’espatlla perquè se’n fa molt ús (correcte, els agents no tenen una porta d’accés diferent a les dependències, que hem demanat reiteradament!) i ens informa que s’ha reparat.


 


 

ARRO SALOU


 

 • Previsió d’un oferiment en aquesta àrea un cop resolt el Concurs General?


 

El Cap de la Regió ens informa que s’ha elevat la petició a la CSUCOT per cobrir mitjançant oferiment tal i com marca la instrucció 6/22 amb 3 places d’agent l’ARRO.


 


 

SALA 112


 

 • Sol·licitem la reparació de l’única finestra que hi ha a la Sala 112, la qual ni es pot obrir ni tancar correctament i a més es troba amb la cortina agafada amb cinta adhesiva.


 

Prèviament a la reunió regional, ja que, ens fan enviar els punts unes setmanes abans, la finestra ha estat reparada a petició d’USPAC.


 


 


 


 


 

 • Sol·licitem rebaixar la intensitat de les llums de la Sala 112 per les queixes rebudes pels operadors i recollides per la nostra delegada a les visites (i per donar compliment al requeriment que va arribar desprès de la denúncia a Inspecció de Treball interposada per USPAC).


 

Prèviament a la reunió regional també, els propis operadors ens donen les gràcies i ens confirmen que ja han solucionat la problemàtica que tants cops hem denunciat, i així ens ho ha fet saber també el Cap d’Administració, tot i que en la últim visita realitzada a la Sala 112 la nostra delegada ja ho va comprovar.


 


 

TRÀNSIT MONTBLANC


 

 • Traslladem consulta dels afiliats sobre informacions que els arriben davant la possible recuperació del cinquè escamot a Trànsit Montblanc i de com pensen fer-ho, i sol·licitem informació sobre si es té coneixement de la previsió d’efectius al proper concurs de Trànsit previst per finals d’any.


 

El Cap de la Regió ha fet consulta al Cap de Trànsit i aquest a la Divisió, i ens respon que de moment no tenen tancat la previsió de places en el proper concurs, de manera que de moment no es recuperarà el cinquè escamot a Trànsit Montblanc, a l’espera que després del concurs es pugui fer.


 

 

Us recordem que no espereu a les reunions regionals per fer-nos arribar les vostres queixes, davant qualsevol incidència i/o queixa no dubteu a consultar al vostre delegat/-da o enviar-nos un correu a rpct@uspac.cat i ho traslladarem on pertoqui de manera immediata.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S!!!


 

 


 


 


 


 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS


 


 

Tarragona, 15 de Desembre de 2022292. Reunió Regional RPCT 14-12-2022 292. Reunió Regional RPCT 14-12-2022