USPAC, EL TEU SINDICAT

USPAC, EL TEU SINDICAT

Escrit el 03/01/2023
Juanjo R.S.

USPAC, EL TEU SINDICAT

Entrem al 2023 i cal fer-ho amb bon peu, estem convençuts que som el teu sindicat, per molts motius:

 

Protegim els teus interessos i els del col·lectiu. Som un sindicat de policies i estem arreu de Catalunya.

 

NO som un sindicat de serveis, però treballem per poder oferir als nostres afiliats els millors convenis en formació i material policial. Tenim una formació de qualitat i al millor preu, i xerrades online gratuïtes d’interès policial.

 

En aquests darrers anys, hem aconseguit grans èxits jurídics que han permès a molts companys no patir les males praxis de la DAI o cobrar indemnitzacions per lesions en acte de servei (Sentència del Tribunal Suprem 956/2020 aconseguida pels serveis jurídics d’USPAC aplicable a tots els cossos policials).

 

Els nostres serveis jurídics estan operatius les 24 hores 365 dies tenint cobertura tots els afers relacionats amb la tasca policial i ens personem com acusació particular als jutjats en defensa dels moss@s SEMPRE, en el moment que qualsevol detingut hagi causat lesions amb baixa a un dels nostres (únic sindicat que ofereix aquest servei de forma permanent).

 

El nostre objectiu és clar: la lluita per millorar les nostres condicions de treball, recuperació de drets perduts i fer respectar la nostra tasca diària, una lluita lenta però persistent, l’Administració no ens ho posa fàcil, però no defallim.

 

No signem acords que et perjudiquin, si no ho veiem clar ho passem a votació dels nostres afiliats, vosaltres sou la veu del sindicat!

 

La nostra principal virtut, la proximitat, amb presència a les comissaries i amb canals d’informació propers als nostres afiliats i molt presents a xarxes socials. També t’acompanyarem durant el teu camí com a aspirant a l’ISPC, per aconseguir el teu objectiu.

 

Obrim també una zona a la web on ens podràs traslladar les teves inquietuds, queixes i aportacions, si vols col·laborar amb nosaltres no dubtis a contactar!

 

Us garantim un 2023 on continuarem sent el vostre escut.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona, 3 de gener de 20233. USPAC, el teu sindicat 3. USPAC, el teu sindicat