LA SGRRHH NO FACILITARÀ LES PRE-BASES DELS CONCURSOS DE PROMOCIÓ/PROVISIÓ

LA SGRRHH NO FACILITARÀ LES PRE-BASES DELS CONCURSOS DE PROMOCIÓ/PROVISIÓ

Escrit el 19/04/2023
Juanjo R.S.

LA SGRH TORNA A MOSTRAR LA SEVA CARA MÉS INQUISITIVA I NO FACILITARÀ A LES ORGANITZACIONS SINDICALS LES PRE-BASES DELS CONCURSOS DE PROVISIÓ DE LLOCS DE TREBALL

 

 

De nou la SGRH, tot i omplir-se la boca de transparència i voluntat de diàleg amb la part social del Cos de Mossos d'Esquadra, torna a demostrar amb fets que res més lluny de la realitat.


De manera unilateral, ha decidit no facilitar a les organitzacions sindicals, les pre-bases dels propers concursos de promoció i provisió de llocs de treball com sempre s'havia fet abans.

 

Un cop més, la SGRH torna a demostrar la seva actitud dictatorial en tot allò que considera oportú, i en aquest cas, tot i el desacord de tots els sindicats presents al grup de promoció i provisió, ha decidit tirar pel dret i no facilitar una informació del tot necessària per poder establir unes bases justes de tots els concursos de promoció i provisió.


Aquesta insòlita decisió afecta de manera greu la possibilitat de presentar esmenes en relació amb el que seran les bases definitives de les convocatòries, i es deixa, un cop més, sense veu i vot al principal afectat d'aquestes bases, que no és un altre que a l'agent del Cos de Mossos d'Esquadra que participarà en alguna d'aquestes convocatòries.

 


És per aquest motiu que des de la nostra organització sindical hem sol·licitat a la SGRH que faciliti a  les organitzacions sindicals les pre-bases de totes les convocatòries de promoció i provisió del cos de Mossos d'Esquadra com sempre s'ha fet fins ara, i ens convoqui per debatre el seu contingut.


A les portes dels concursos oposició de trànsit i ordre públic, ara com ara estem a les fosques, i no saben (només amb alguns rumors), ni els mèrits, ni barems, ni quantes places sortiran a concurs.

 

 

USPAC-USCOP, L’ESCUT DELS MOSS@S

 

 

 

Barcelona, 19 d’abril de 202370. Sol·licitem les prebases concursos 70. Sol·licitem les prebases concursos