PRIMERES CONDEMNES DE PRESÓ PER LA BATALLA CAMPAL A LA FESTA MAJOR DE SABADELL DE 2019 QUE VA ACABAR AMB NOU DETINGUTS I QUATRE MOSSOS FERITS

PRIMERES CONDEMNES DE PRESÓ PER LA BATALLA CAMPAL A LA FESTA MAJOR DE SABADELL DE 2019 QUE VA ACABAR AMB NOU DETINGUTS I QUATRE MOSSOS FERITS

Escrit el 16/05/2023
Despatx Uspac


El Jutjat Penal núm. 1 de Sabadell ha iniciat el judici que es perllongarà durant tota la setmana i on exigim fins a quatre anys de presó pels delictes de desordres públics, atemptats a agents de l’autoritat i lesions, pels individus que van ferir als agents que van intervenir-hi.

 

Els fets es remunten al dia 8 de setembre de 2019 quan al voltant de dos quarts de sis de la matinada, i quan s’estava desallotjant la zona de les Barraques de la Festa Major, els agents han rebut el llançament d’ampolles, pedres i diversos contenidors van ser cremats.

 

Arrel d’aquests fets, es va comissionar a tots els agents disponibles en aquell moment per donar recolzament donada la manca d’efectius per una negligent planificació de l’operatiu. Finalment, van ser detinguts nou individus, tres dels quals van passar la nit a garjoles i van passar a disposició judicial el dia següent.

 

Els advocats d’USPAC, que van comparèixer des del primer moment, han mantingut l’acusació per quatre companys ferits. En el dia d’avui, a l’inici de la sessió, els acusats I. T. B. I J. G. G., han reconegut els fets i han acceptat fins a 15 mesos de presó i indemnitzar a dos dels agents ferits amb 3.600 €, pels delictes de desordres públics, atemptat i lesions.

 

La vista contra la resta dels cinc acusats continua demà amb la declaració d’altres agents intervinents, el dijous amb els testimonis de les defenses i el divendres serà el torn dels informes finals. Com sempre, mantindrem l’acusació fins al final perquè aquests fets no quedin impunes.

 


86. COMUNICAT FESTA MAJOR SABADELL 2019 86. COMUNICAT FESTA MAJOR SABADELL 2019