DENUNCIEM EL LAMENTABLE ESTAT DE LA COMISSARIA DE CIUTAT VELLA A INSPECCIÓ DE TREBALL

DENUNCIEM EL LAMENTABLE ESTAT DE LA COMISSARIA DE CIUTAT VELLA A INSPECCIÓ DE TREBALL

Escrit el 23/05/2023
Paco USPAC


 

DENUNCIEM EL LAMENTABLE ESTAT DE LA COMISSARIA DE CIUTAT VELLA A INSPECCIÓ DE TREBALL

 

De nou ens veiem obligats a denunciar desenes de desperfectes, mancances, nyaps i a la comissaria que generen un risc tant per la salut com per a la seguretat dels seus agents que cada dia presten servei al destí més complex de tot el territori.

Els nostres delegats han realitzat un complet i extens reportatge fotogràfic per tal de denunciar les pèssimes condicions de treball, d’un edifici en abandonament crònic per part de l’administració.

Entre la innumerable llista de fets denunciats trobem, ascensors que no funcionen (el 80% del seu servei anual es troben espatllats), això no passa a l’edifici de la DGP...; portes  i vidrieres que no tanquen, despatxos plens de cables sense cap control ni mesura, plaques del sostre a punt de caure, sistemes de climatització del segle passat.

La “secció banys i vestuaris” a la denúncia és , dutxes que es transformen en banyeres, s’ha creat un ecosistema per fongs i bactèries òptim, fruit de la deixadesa i les olors i plagues de mosquits ja són un mal menor dins d’aquest despropòsit.

Esperem que en els propers dies amb “l’ajuda” de l’Inspector/a de Treball i amb la seva visita es comenci d’una vegada ja per totes a donar solució i identificar als responsables de tot aquest desastre. Exigim solucions urgents i definitives.

 

No dubteu en traslladar-nos totes aquells mancances que us aneu trobant que nosaltres continuarem denunciant i arribant on faci falta.

Podeu enviar les vostres fotos i queixes a riscoslaborals@uspac.cat i al vostre delegat regional a rpmb@uspac.cat.

 

                                 USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

                                                                                                                                                                Barcelona, a 22 de maig de 2023                         


89. Denuncia Inspecció de Treball CV 89. Denuncia Inspecció de Treball CV