"Pataletes" de la FEPOL (II). Ara, família investigació.

"Pataletes" de la FEPOL (II). Ara, família investigació.

Escrit el 11/08/2023
USPAC


“PATALETES” DE LA FEPOL (II) ARA LI TOCA A LA FAMÍLIA D’INVESTIGACIÓ

Com ja us hem dit en algun comunicat, la FEPOL-UGT, arran de la seva mala gestió dels últims anys al capdavant de les negociacions amb l’administració, ha perdut la majoria al Consell de la Policia. Ja va quedar clar amb la signatura fa una setmana de l’acord parcial per aquest 2023, on van votar 11 consellers a favor i 5 en contra.

Com a únic sindicat de classe que queda al cos de Mossos, ara ha de demostrar als polítics, sobretot al partit històric d’UGT, que té poder a Moss@s i per aquest motiu continua enganyant i manipulant xifres. En fi, res nou, simplement continua fent el que ha fet sempre, enganyar-nos a tots els Moss@s.

Les últimes setmanes en els seus comunicats tracta d’igualar les compensacions horàries irrisòries per diners. Diners que mai ningú ha vist. Compensacions que han aconseguit en continus acords de la vergonya que ells solets han anat signant per arreglar temes que ells mateixos havien pifiat en acords anteriors. Una teranyina difícil de solucionar, ja que hi ha Decrets més garantistes que els acords signats per SAP-FEPOL-UGT.

Com a cas pràctic, en un dels seus comunicats tenen el valor de riure’s dels 12 minuts de compensació de les guàrdies que han fet els agents d’investigació. No només riuen sinó que ho comuniquen com una proesa del seu “superacord” del 2010. Són el SAP FEPOL UGT, que hi farem.

Els afiliats dels nostres sindicats de la família professional d’investigació, mai han cobrat aquestes quantitats... Només ho han cobrat els afiliats a FEPOL UGT ???

Per què en el seu acord del 2010 no van demanar aquests imports i es van conformar amb 12 minutets que amb una mica de sort els pots gaudir abans de la jubilació??

Per què al seu acord no entraven unitats com l’ARRO que la van deixar fora??

La resposta és senzilla, perquè com sempre, deuen molts favors, i els favors, amb favors es paguen. O sinó, per què ara deixen en ridícul el seu acord del 2010??

Aquesta Unió de Sindicats Majoritaris conscient d’aquest nyap ho ha solucionat, hora de guàrdia, hora pagada. I cada vegada que hi hagi més pressupost, demanarem la seva pujada, clar que si, igual que amb totes les mesures demanades per a totes les Unitats!!

Les 6 hores mínimes d’activació diran que clar, si les multipliquem per hores extres que s’han perdut 130 euros..., encara que només fessis un quart d’hora... patètic!!

Amb l’acord actual, si t’activen, comences a cobrar com a hores extres des del minut 1, això no ho diu per enlloc el comunicat del SAP-FEPOL-UGT, se centra al límit màxim de GNP sobre el 25% de les hores de treball presencial que es prevegin realitzar dins de cada quadrimestre, fet que no es fa així a moltes unitats. Aquesta és la coneixença que demostren de l’especialitat??? I així volen rescatar a la família d’investigació??? Continueu fent recollida de signatures i prenen el pèl als companys de la família professional d’investigació, nosaltres anem per feina.

Us demanem perdó en nom de la FEPOL-UGT, ja que ells no ho faran. Com poden dir que ha sigut una negociació precipitada??? Com poden insinuar que no s’ha pensat en la família d’investigació?? Com poden criticar la merescuda pujada de nivell per unes unitats que fa anys estan abandonades a les seves mans??? Ells sí que no hi han pensat.

Està clar que FEPOL-UGT  no volia res per la família d’investigació en aquesta negociació, ja que MAI, ABSOLUTAMENT MAI ha demanat res. Nosaltres SÍ, des de fa temps, que estem demostrant a l’administració amb fets, que no són cap “xollo” els destins d’aquesta família professional, perquè pensem en el col·lectiu i no tenim interferències polítiques.

Els de la família d’investigació, encara voleu estar a les mans de la FEPOL-UGT? De veritat?? 

                                     LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!          

                                                                                              Catalunya, 11-08-2023


Pataletes de la FEPOL (II) Investigació Pataletes de la FEPOL (II) Investigació